WSOP 2018

Andreas Høivold deltar ikke under WSOP i år

Andreas Høivold deltar ikke under WSOP i år 0001

Andreas Høivold som er en av Norges mest profilerte og beste pokerspillere annonserte ved sin Facebook profil tidligere i vinter at han endelig kunne få reise tilbake til USA, ettersom han fikk innviglet sitt US Greencard. Andreas gledet seg veldig til å kunne spille WPT og ikke minst World Series of Poker i sin nye hjemby Las Vegas.

Dessverre for Andreas har han ikke kunne delta i noen av årets World Series of Poker øvelser, da han har blitt utsatt for en ride ulykke. Ulykken har gitt han blant annet smerter i hoften som gjør at å sitte stille over lengre perioder. Og 10-12 timers økter ved pokerturneringer hver dag er ikke gunstig for Andreas.

Andreas skriver på sin Facebook side at” This sucks big time, but hopefully I will get better soon!” PokerNews
ønsker Andreas god bedring og håper han er raskt tilbake ved pokerbordene i Las Vegas.

Calling the clock med Andreas fra WSOP 2009

Følg våre live oppdateringer fra alle 2011 WSOP øvelsene fra Rio i Las Vegas.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories