Anders Meli tapte coinflippen om WSOP bracelet

Anders Meli tapte coinflippen om WSOP bracelet 0001

Ved Word Serie of Poker øvelsen $1.500 Triple Chance No-Limit Hold’em endte Anders Meli på en sterk 2. plass. Henrik Tollefsen deltok også og endte på 111.plass med pengepremie. Kompisene fra Trondheim klarte Norges første pengeplasseringer og årets første finalebord under WSOP. I fjor var det Bjørnar Thomassen som ble første norske i pengene, mens Sigurd Eskeland vant Norges eneste bracelet i WSOP 2010.

Med Henrik Tollefsen på en 111. plass av 1.340 spillere i denne triple chance turneringen var han den første norske med pengeplassering, og med kompisen Anders Meli igjen i turnerningen kunne alt skje, noe som det nesten gjorde. Anders Meli kom seg videre til finalebordet som nr 3 i chips og hadde alle muligheter til å ta sitt første bracelet.

Slik gikk dessverre ikke for trønderen, i heads-up spillet var Anders all-in med sine siste chips etter at David Diaz åpnet med et bud på 100.000. Uheldigvis fant Diaz synet og Anders foran og måtte unngå at Diaz traff et av sine over kort.

Showdown;
Diaz: {a-Hearts}{10-Diamonds}
Meli: {4-Spades}{4-Diamonds}

Det ble en coinflip(50/50) på hvem som ville vinne turneringen. Bordet viste opp {3-Diamonds}{10-Spades}{5-Clubs}{7-Hearts}{3-Clubs}
Diaz traff et av sine overkort og vant sitt første bracelet, Anders tapte coinflippen og
endte på en hederlig 2. plass og fikk med seg $218.183 i pengepremie.

PokerNews gratulerer Anders Meli med en flott 2. plass og våre lesere kan lese alle hendene som Anders var innvollvert i ved finalebordet.

WSOP 2011 - Øvelse #12: $1,500 Triple Chance No-Limit Hold’em

Innkjøp: $1.500
Premiepott: $1.809.000
Deltagere: 1.340
Norske deltagere: Anders Meli nr 2 ($218.183) og Henrik Tollefsen nr 111 ($3.075)
Vinner: David Diaz, USA

15.000 Main Event Passport - kom deg til WSOP

Akkurat nå kan du vinne deg et 15.000 Main Event Passport gjennom en gratis turnering, for å spille i denne freerollen trenger man og laste ned PokerStars gjennom PokerNews, registrer en helt ny konto og bruk vår markedsføringskode"NORWEGIANPOKERNEWS" og spill inn 75 VPPs mellom 1 og 26. juni. Har du allerede en PokerStars konto gjennom PokerNews trenger du kun å spille inn samme antall VPPs (75) som nye spillere.

Har du enda ikke fått deg en pokerkonto hos PokerStars?

For å kunne spille onlinepoker hos verdens største pokeside trenger du å laste ned deres pokerklient og installere den på din pc eller macbook. Last ned PokerStars sin pokerklient gjennom PokerNews og du kan delta i mange eksklusive kampanjer som PokerNews har med PokerStars, ingen andre sider har større og bedre kampanjer med dem enn PokerNews.

2011 World Series of Poker - Live oppdatering

Fram til 17. juli har PokerNews daglige oppdateringer fra alle øvelsene under WSOP.

Anders Meli tapte coinflippen om WSOP bracelet 101

Hva synes du?

More Stories

Other Stories