2011 WSOP dag 8: Tollefsen og Meli til dag 2 ved $1.500 Triple Chance

Sadan Turker

Et sterkt felt inntok øvelsen $1.500 Triple Chance No-Limit ved dag 8 av 2011 World Series of Poker. Alle de startene øvelsene som startet opp er kommet inn i pengepremiene. Og tilslutt så vet vi hvem som er den neste kvinnelige pokerspiller som er på et finalebord.

Øvelse #8: $1.000 No-Limit Hold'em

Dag 3 ved $1.000 No-Limit Hold'em øvelsen begynte med 59 spillere, hvor alle ville ha sitt sete til finalebordet. Jonathan Duhamel kom seg langt, men ble eliminert tidlig på en 54. plass. Jon Turner tok en liten ledelse ved finalebordet og leder med 100.000 foran Sadan Turker.

Odette Tremblay ble den andre kvinnelige pokerspilleren som har kommet til et finalebord under WSOP. Uheldigvis ble hennes finalebord kortvarig og endte på en 9. plass. Sadan Turker gikk all-in fra lille blind og Tremblay gjorde synet. Hun var i ledelsen med {k-Spades}{7-Clubs} mot Turker sine {j-Diamonds}{5-Clubs}. Den ledelse varte ikke lenge da floppen kom med {5-Hearts}{2-Spades}{2-Clubs} hvor Turker fikk to par. Både turn og river var to blanke kort for Tremblay som fikk med seg $49.258 i premie.

Ti nivåer måtte det til før finalebordet ble endelig. Turker leder finalebordet før oppstart kl 23:00 GMT med 7.9 millioner i chips da det er 3 spiller igjen Sean Getzwiller har 3 millioner og Jon Turner har minst med 1,68 millioner.

Finn ut om Turker klarer å beholde sin ledelse hele veien ved vår
live oppdatering fra den åttende øvelsen.

Øvelse #10: $1.500 No-Limit Hold'em - Six Handed

Action var navnet på spillet tidlig på tirsdag ved $1.500 No-Limit Hold'em Six Max. I løpet av den første timen sprakk pengeboblen og 20 spillere ble utslått med pengepremie. Eric Froehlich ble boblegutten da han gikk all–in på floppen {j-Spades}{3-Diamonds}{2-Clubs} med {j-Hearts}{2-Hearts} og ble synt av Marvin Rettenmaier med {4-Hearts}{5-Hearts}. Turn var {4-Diamonds} og river var {4-Clubs} som gav Rettenmaier tre like i firere og sendte Froehlich pengeløs ut av turneringen.

Etter denne elimineringen på boblen fortsatte spillet som normalt og spillerne hadde en lang dag foran seg. Ved slutten av dag 2 var feltet blitt krympet inn fra 188 til 15 spillere. Disse 15 spillerne starter opp igjen onsdag kl 21:30 GMT for å spille om WSOP bracelet i denne øvelsen.

Jeffrey Papola har ledelsen til dag 3, han vant $5.000 Six-Max bracelet i fjor og ble nr 2 i $2.500 Six-Max. Uansett, om dette blir hans andre bracelet i denne øvelsen må han slå blant andre Ryan Welch og Anthony Spinella.

Treveis spillet starter opp igjen 21:30 GMT og du kan selvsagt følge dette ved vår live oppdatering fra WSOP.

Øvelse #11: $10.000 Omaha Hi-Low Championship

Dag 2 av $10.000 Omaha Hi-Lo Championship begynte med 164 spillere og som ved alle øvelsene spilte de for finalebord og seier her også. Først sprakk pengeboblen etter at nesten hele dagen ble spilt før Dan "djk123" Kelly endte opp som boblegutten i øvelsen. Kelly satte sine siste chips i bordet med {2-Hearts}{4-Spades}{9-Clubs}{q-Diamonds} og Freddy Deeb fant fram synet. Kelly hadde {a-Hearts}{a-Clubs}{9-Hearts}{10-Spades} og ett par i ess, mens Deeb holdt {a-Diamonds}{3-Spades}{5-Spades}{9-Spades} med par i niere og åpent straight drag. Med {5-Clubs} på river fikk Deeb sin straight og da var de gjenværende 27 spillerne i pengene.

Dagen avsluttet med 22 spillere som gjerne vil vinne denne øvelsen. Guillaume Rivet leder med 809.000 med Alessio Isaia, Michael Chow, Richard Ashby, Mikael Thuritz og Mike Sexton som alle har godt med chips til dag 3. Onsdag Kl 22:00 starter øvelsen opp igjen.

Følg Omaha Hi-Lo øvelsen ved vår live oppdateringer fra WSOP.

Øvelse #12: $1.500 Triple Chance No-Limit Hold'em

$1.500 Triple Chance No-Limit Hold'em øvelsen stilte et felt på 1.340 spillere inkludert Liv Boeree, Maria Ho, Jonathan Duhamel, Gavin Griffin, Kara Scott, Beth Shak, T.J. Cloutier, Dutch Boyd, Tom Dwan, Scott Montgomery, Kathy Liebert, Carlos Mortensen og Isaac Haxton.

Norske spillere som stilte til start var Annette Obrestad, Håkon Leknes, Anders Meli, Christian Spanne, Helge Stjernvang, Sondre Svanesvik, Fredrik Tanum og Henrik Tollefsen.

Peter Hernandez er chipleder etter dag 1 med 124.700, J.C. Tran og Andy Black er inne blant topp 10 før dag 2. Av de norske som kom seg videre er Anders Meli på en 65. plass med 40.200 og Henrik Tollefsen nr 84 med 31.100 i chips. I denne øvelsen er det premier fra 16. plass med 160 spillere igjen som starter opp igjen onsdag lokal tid.

Følg Andres og Henrik sin ferd mot pengene, finalebordet og kanskje en norsk seier ved $1.500 Triple Chance No-Limit Hold'em øvelsen ved PokerNews sin WSOP live oppdatering .

Til slutt

Fire bracelet og vinnere vil bli kåret onsdag lokal tid ved Rio, Las Vegas. De tre siste spilleren vil spille ferdig $1.000 No-Limit Hold'em øvelsen. Mens ved $10.000 Omaha Hi-Lo Championship, $1.500 No-Limit Hold'em Six-Handed og $1.500 Triple Chance No-Limit Hold'em øvelsene vil bli spilt ned til finalebord og deretter til en vinner av disse øvelsene. To nye øvelser startet opp onsdag $1.500 No-Limit Hold'em Shootout 19:00 GMT og $3.000 Limit Hold'em kl 22:00 GMT.

Dagens video

Kristy Arnett fant ut at hun hadde nok av Rio og dro til Aria for å sjekke ut pokerrommet der. Mens hun var der pratet hun med noen proffer som også hadde tatt turen til Aria.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories