WSOP 2018

2011 WSOP dag 7: Perrins vant Lowball Bracelet

Matt Perrins

I løpet av dag 7 (mandag 06/06-11) ved 2011 World Series of Poker ble det delt ut bracelet i $1.500 No-Limit 2-7 Lowball øvelsen. Premieboblen ble nådd ved $1.000 No-Limit Hold'em øvelsen hvor chiplederen har en massiv chipstack. I $1.500 No-Limit Hold'em Six-Max øvelsen ble det nye deltager rekord og $10.000 Omaha Hi-Lo World Championships øvelsen startet.

Øvelse #8: $1.000 No-Limit Hold'em

Dag 2 ved $1.000 No-Limit Hold'em øvelsen startet 623 spillere fra dag 1+b sin ferd mot finalebordet. Først måtte pengeboblen sprekke og Nick Gibson var den uheldige som ble bouble boy i turneringen. Han var all – in med par niere og David Rood synte med {a-}{k-}. Gibson ledet etter flopp, men turn kortet {k-} satte Rood i ledelsen og en ny konge på river sendte Gibson ut av turneringen. De gjenværende 423 spillerne var da i pengene. Kjente spillere som kom i pengene var blant andre Valdemar Kwaysser, Dan Heimiller, 2011 WSOP Circuit National Champion Sam Barnhart, Vitaly Lunkin og Kathy Liebert.

Jon Turner har en massiv chipledelse til dag 3, han har 749.000 i chips og nærmeste spillere er Kyle Speake med 573.000. Femtisyv spillere starter dag 3 i kveld kl 21:00 CET.

Følg den spennende innspurten til finalebordet ved vår live oppdatering, kun hos PokerNews .

Øvelse #9: $1.500 No-Limit 2-7 Lowball

Finalebordet ved $1.500 startet med Matt Perrins som chipleder med 265.000 i chips. Chris Bjorin og Jason Mercier spilte også finalebordet og jaktet et nytt bracelet til deres samling. Bernad Lee endte som nr 4 etter at han var all – in pre med {8-}{7-}{6-}{2-} hvor Perrins synte med {8-}{6-}{4-}{2-}. Perrins fikk en {7-} og en “eighty-seven” men Lee fikk en {k-} og ble utslått.

I heads-up spillet for tittelen og bracelet var mellom Chris Bjorin og Matt Perrins som hadde 950.00 mot 270.000 chipledelse. Dette var det nærmeste de var hverandre, Perrins fikk Bjorin ned til bare 95.000 chips før han avsluttet det hele. Den siste handen mellom dem gikk Perrins all-in pre og holdt {8-}{6-}{5-}{3-}. Bjorin gjorde synet med {10-}{7-}{6-}{3-}. Bjorin spurte Perrins til å vise først, slik at han viste om han hadde en mulighet til å vinne. Perrins fortsatte å ta kort og fikk {2-}, som gjorde Bjorin sin hand død. Matt Perrins fikk sitt bracelet og $102.105 for sin seier ved $1.500 No-Limit 2-7 Lowball Event.

Vi lar ikke WSOP dekningen ligge død. Sjekk ut vår live rapporteringsside som har alt fra denne øvelsen.

Øvelse #10: $1.500 No-Limit Hold'em Six Handed

$1.500 No-Limit Hold'em Six-Max startet mandag med 1.920 spillere for å vinne det første short-handed No-Limit bracelet av året. I år ble det ny deltagerrekord med 257 spillere. Noen av de kjente spillerne som deltok Carter Phillips, Jerry Yang, Kristy Gazes, Allen Cunningham, Vanessa Selbst, Tom "durrrr" Dwan, Jeff Madsen, Maria Ho, Faraz Jaka, Beth Shak, David "Doc" Sands, Greg Raymer, Erica Schoenberg og Matt "AllInAt420" Stout.

Av norske spillere som startet finner vi Hakon Leknes, Thor Hansen, Annette Obrestad, Christian Spanne, Helge Stjernvang, Sondre Svanevik, Lars Wik og Bjørnar Hompland.

Anthony Spinella starter dag 2 som chipleder med 223.000, Ryan Welch er nr 2 med 156,300. Spillet stoppet med 188 spillere igjen hvor 8 spillere må ut før de er i pengene. Ingen av de norske er med når dag 2 starter opp igjen kl 21:30 GMT tirsdag.

Følg turneringen gjennom vår live updates fra PokerNews Team.

Øvelse #11: $10.000 Omaha Hi-Lo Split Championship

$10.000 Omaha Hi-Lo Championship startet mandag ettermiddag lokal tid og hele 202 spillere deltok. Det er kun 10 spillere mindre enn i fjor. Pokerens beste og klokeste Omaha spillere deltok, inkludert vår egen Thor Hansen , Frank Kassela, Daniel Negreanu, Eugene Katchalov, Freddy Deeb, Mike Sexton, Barry Greenstein, Jason Mercier, Bertrand "ElkY" Grospellier, Jerry Buss, Ted Lawson, Mike Matusow, Dan Shak og Michael Mizrachi.

Kun 24 spillere ble utslått ved dag 1, hvor 178 spiller starter dag 2 senere i kveld. Thor Hansen spiller på 37.500 i chips, gjennomsnitt stack er på 36.951. 27 Spillere vil motta pengepremie og det er planlagt spill helt fram til finalebordet i natt (kveld lokal tid).

Følg Thor Hansen som er videre til dag 2 gjennom vår live oppdatering fra $10.000 Omaha Hi-Lo Split Championship øvelsen.

Tilslutt

Ved dag 8 (tirsdag lokal tid) som er startet, er det planlagt utdeling av bracelet i $1.000 øvelsen. Dag 2 av $1.500 NL Six-Max og $10k Omaha Hi-Lo Championship er planlagt spilling fram til finalebordene. Kun 1 ny øvelse vil begynne på tirsdag, $1.500 Triple Chance No-Limit Hold'em øvelsen vil nok tiltrekke seg et stort felt av spillere som ligger rebuy action.

Dagens video

Kristy Arnett snakket med “tidligere” skuespiller Brad Garrett i løpet av $1.500 No-Limit Six-Max i serien ”Calling the Clock”. Hun spurte han om hvordan spillet hans var i løpet av dagen og hun fikk også noen billetter til hans Las Vegas Show.

Dersom poker er din hobby eller levebrød, følg oss på Twitter og Facebook.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories