888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

2011 WSOP dag 6: Lehavot, Bari og Wilder vinner bracelets

Allen Bari

Ved dag 6 av 2011 World Series of Poker, ble det delt ut bracelet ved $5.000 No-Limit Hold'em øvelsen, $1.500 Limit Hold'em øvelsen og $10.000 Pot-Limit Hold'em Championship. I $1,500 No-Limit 2-7 Lowball øvelsen ble spilt ned til finalebordet og ved dag 1b av $1.000 No-Limit Hold'em øvelsen ble veldig mange deltagere i.

Øvelse #4: $5.000 No-Limit Hold'em

Allen Bari returnerte til finalebordet på søndag med en 6:1 chipledelse over hans 3 gjenværende motstandere. Han var klar for å ta ned øvelsen og sitt første bracelet, men fikk uventet motstand av den eneste kvinnelige spilleren igjen. Ved heads-up spillet bøtte Bari Maria Ho som ”bare” hadde 1,875 millioner i chips, Bari ledet klart med hele 11,1 millioner.

I den andre handen av heads-up spillet, gikk Bari all-in fra knappen med {a-Diamonds}{7-Diamonds}, men Maria gjorde sitt all-in syn og hadde han dominert med {a-Clubs}{j-Diamonds}. Floppen {4-Spades}{4-Diamonds}{2-Clubs} gav en mulighet for en deling av potten., men turn og river var i favør til Maria som kom seg opp til fire millioner i chips. Maria ble utspilt etter dette og i den siste handen gikk Maria all-in for ca to millioner og Bari insta-synte med par i åttere. Maria hadde pushet all-in med {a-Spades}{4-Spades} og trengte hjelp. Begge traff ikke floppen som var {k-Diamonds}{k-Hearts}{6-Clubs} og turnkortet var{5-Clubs} og Maria trengte et ess for og ikke ende som nr 2. Riverkortet {q-Clubs} hjalp dessverre ikke Maria. Allen Bari vant $5.000 No-Limit Hold'em bracelet og $874,116 I premiepenger.

Finn ut mer om denne kampen og mer ved og lese vår live reporting blog.

Øvelse #6: $1.500 Limit Hold'em
Dag 3 av $1.500 Limit Hold’em øvelsen startet med 15 spillere som jaktet etter sin plass på finalebordet og tilslutt et WSOP bracelet. Regjerende mester av øvelsen Matt Matros endte på en 11. Plass. Det tok mindre enn to nivåer før finalebordet ble klart.Sean Nguyen var chipleder ved finalebordet og den dobbelte bracelet vinner Scott Clements var den meste kjente av spillerne på finalebordet og startet som nr 3 i chips.

Variasjoner kan man kalle det spillet som ble utført ved finalebordet. Clements og Nguyen hadde begge store svingninger i spillet og resulterte med at Clements ble nr 9 og Nguyen nr 6. Heads-up spillet for tittelen, bracelet og 1. premien var mellomHarrison Wilder og Thomas Jamieson. Wilder startet med 2:1 chipsledelse og var aldri truet av Jamieson. Ved den siste handen synte Jamieson en all-in tre-betting fra Wilder. Wilder var foran med {a-Spades}{2-Diamonds} mot Jamieson med {k-Diamonds}{10-Hearts}. I floppen {j-Spades}{q-Diamonds}{3-Hearts} fikk Jamieson et straight drag, mens Wilder med ess høy var foran. {7-Diamonds} på turn hjalp ingen av dem, og, med {2-Spades} på river fikk Wilder par i to og vant dermed sitt første bracelet og $205.065 ved den første Limit Hold’em øvelsen under WSOP.
Sjekk ut kampen mellom Wilder og Jamieson ved og lese vår live blogg for mer info. [/URL]

Event #7: $10.000 Pot-Limit Hold'em Championship

Den tredje dagen av $10.000 Pot-Limit Hold'em Championship startet med 27 spillere som også ville nå finalebordet og et WSOP bracelet. Spillerne ble eliminert ut som om de hadde andre ting å foreta seg. Finalbordet ble raskt klart og Jarred Solomon var chiplederen foran Nicolas Levi, Eric Cloutier og McLean Karr. Solomon fikk møteAmir Lehavot i heads-up spillet for tittelen. Uheldigvis for Solomon var Lehavot i ledelsen med 5,415 millioner mot hans 2,16 millioner chips.

Lehavot satte presset på Solonom som raskt var nede i en million chips før det siste støtt ble gjort av Lehavot. Solomon gikk all-in med {a-Hearts}{j-Hearts} og var dominert av Lehavot med {a-Spades}{q-Hearts}. Floppe {q-Spades}{q-Diamonds}{10-Clubs} gav Lehavot floppet set i damer, men Solomon hadde fortsatt muligheten med fire kort til topp straighten. Men dette ble knust da {10-Diamonds} kom på turn. Solomon sin hand var helt død og Lehavot vant sitt første bracelet i øvelsen Pot-Limit Hold'em Championship og $573.456 i premiepenger.

Daniel Negreanu kalte denne formen for Texas Hold’em hvor det trenges mest ferdigheter i. Finn ut hvorfor ved vår live reporting blog.

Øvelse #8: $1.000 No-Limit Hold'em

Dag 1b av $1.000 No-Limit Hold'em øvelsen stilte det opp hele 2.062 spillere. Totalt var det 4.178 spillere, noe som er en nedgan på ”bare” 167 spillere fra rekord året 2010. Med tanke på at det har vært antydninger til nedgang etter Black Friday, er dette en liten seier for WSOP som ”bare” hadde 3,8 % mindre deltagere enn i fjor.
Det var veldig mange kjente spillere ved dag 1b inkludert vår egen pokerdronningAnnette Obrestad, David Chiu, Kara Scott, Lacey Jones, Jennifer Tilly, Gavin Smith, Allen Kessler, Humberto Brenes, Eddy Sabat, Phil Hellmuth, Greg Raymer ogMen Nguyen. I følge deltagerlisten stilte det en annen nordmann opp, Trond Aanensen. Jon Turner er chip leder etter dag 1b med 99.200, mens Obrestad har 38.100 og Aanensen med 31.225 i chips. Ved dag 2 som er startet er det 623 spillere av totalt 4178.

Følg Annette og Trond på dag 2 hos vår live oppdatering fra denne øvelsen.

Øvelse #9: $1.500 No-Limit 2-7 Lowball

Dag 3 av denne øvelsen startet med 73 spillere som kjempet om en plass i pengene og ved finalebordet. Noen av kjente spillere som avsluttet i pengene finner vi, Eli Elezra nr 25, Greg "FBT" Muellernr 18 og Avery Cardoza nr 10. Finalebordet ble klart på søndag lokal tid og returnerte mandag for å fortsette spillet til en vinner er blitt kåret. Matt Perrins startet finalebordet som chipleder med 293.000, men Bernhard Lee er like bak han med 265.000. Chris Bjorin, Thomas Fuller, Josh Brikis, Robin Rightmire og Jason Mercier er på de til nå det sterkeste finalebordet under WSOP.

Finalebordet startet mandag kl 22:00 GMT. Følg denne øvelsen ved vår live oppdatering side.

Tilslutt

Det er ventet at et bracelet blir gitt ut mandag lokal tid i Las Vegas I øvelsen $1.500 No-Limit 2-7 Lowball. Dag 2 av $1.000 No-Limit Hold'em er startet opp med Annette Obrestad og Trond Aanensen som er de norske spillere som er med. To nye øvelser er startet opp mandag lokal tid. $1.500 Six-Handed No-Limit øvelsen startet kl 19:00, etterfulgt av $10.000 Omaha Hi-Lo Championship kl 00:00 GMT.

Dagens video

Kristy Arnett snakket med Allen Bari etter han vant $5.000 No-Limit Hold'em øvelsen. Han snakker som sitt spill ved finalebordet, hans videre planer for WSOP og følelsen ved å vinne sitt første bracelet.

Følg våre live oppdatering fra 2011 World Series of Poker fram til November Nine er klare den 17. juli.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories