888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

2011 WSOP dag 5: Katchalov vant Stud Bracelet

  • Per-Kristian ArnesenPer-Kristian Arnesen
Eugene Katchalov

Dag 5 av 2011 World Series of Poker var dagen da Eugene Katchalov vant sitt første WSOP bracelet i $1,500 Stud øvelsen. Maria Ho ble den første kvinnelige pokerspilleren som kom seg til et finalebord, da hun kom seg på finalebordet under øvelsen No-Limit Hold'em. $1.500 Limit Hold'em og $10.000 Pot-limit Championships sprakk boblen og Daniel Negreanu var den uheldige som fikk bobleplasseringen. Øvelsene $1.000 No-Limit Hold'em og $1.500 No-Limit 2-7 Lowball startet også ved dag 5.

Øvelse #4: $5,000 No-Limit Hold'em

Dag 3 av $5.000 No-Limit Hold'em øvelsen startet med 42 spillere som spilte for en plass ved finalebordet og et WSOP bracelet. Maria Ho klarte som første kvinne et finalebord som forøvrig er også hennes første finalebord i en WSOP øvelse. Med seg til finalebordet fikk hun Allen Bari og Farzad Bonyadi. Bari fikk seg en stor ledelse ved finalebordet før det gjenstod 4 spillere. Bari har 9.125 millioner i chips, nesten en 6:1 ledelse på Sean LeFort på 2.plass. Ho er enda i livet og har fortsatt en mulighet til å vinne sitt første bracelet. Finalebordet starter opp igjen søndag lokal tid i Las Vegas.

Kan Maria Ho vinne denne? Følg vår live dekning og finn det ut

Øvelse #5: $1.500 Seven Card Stud

$1.500 Stud øvelsen startet med 13 spillere og raskt ble finalebordet klart. Eric Buchman tok med seg Alessio Isaia, Eugene Katchalov, Kai Landry, og dobbel bracelet vinner Vasili Lazarou til finalebordet. Buchman klarte ikke å vinne sitt bracelet da han ble utslått på en tredje plass. Isaia og Katchalov er de to som kjemper om seieren i denne øvelsen, hvor Isaia har mer enn 5:1 i chipsledelse over Katchalov.

Da det så ut som at Isaia skulle vinne sitt første bracelet, Katchalov tok fyr og ikke bare kjempet han seg tilbake, men bygge seg en 5:1 ledelse. I den siste handen i øvelsen fikk Isaia sine siste chips på third street. Med {k-Spades}{8-Clubs}{j-Clubs}, Katchalov hadde {a-Clubs}{3-Diamonds}{9-Hearts}. Ingen av spillerne forbedret handen sin på “fourth”, men Isaia fikk par I konge. På “sixth” Katchalov fikk et par i ni og Isaia fanget opp et straight drag med hans par i niere. Isaia så ut til å kunne doble seg opp, men river kortet viste opp et ess for katchalov og Isaia klarte ikke å forbedre handen sin. Eugene vant $1.500 Seven Card øvelsen, bracelet og $122.909.

Les mer om Katchalov sin første bracelet seier i vår live blogg.

Øvelse #6: $1.500 Limit Hold'em

Dag 2 av denne øvelsen startet med 135 spiller som så seg etter penger og en plass ved finalebordet. Boblen sprakk da det var 63 spillere igjen. Blant dem som kom seg i pengene var Dutch Boyd, John Monette, Jon Aguiar og Kevin Iacofano. JJ Liu var den siste kvinnelige spilleren igjen og endte på 30. Plass. Sytten spillere er igjen i denne øvelsen, inkludert tittelforsvarer Matt Matros. William Davis er chip leder til dag 3 med 416.000.

Kan Matros vinne igjen? Finn dette ut ved og følge vår live dekning av øvelsen.

Øvelse #7: $10.000 Pot-Limit Hold'em Championship

De 249 spillere som startet dag 2 hadde to målsetninger, komme seg i pengene og deretter til finalebordet. Dessverre ble ingen av disse målsetningene nådd på lørdag. Kjente spillere som ble utslått var blant andre, Barry Greenstein, Josh Arieh, Phil Laak, Annette Obrestad, Will "The Thrill" Failla, David Benyamineog Jason Mercier. Spillet har startet opp igjen søndag lokal tid, med 27 spillere hvor kun 22 spillere vil få pengepremie.

Søndag blir en lang dag for denne øvelsen. Følg utviklingen ved vår blogg.

Øvelse #8: $1.000 No-Limit Hold'em

Den første $1.000 "donkament" øvelsen I 2011 startet på lørdag med et stort felt på 2.116 spillere. Mens denne øvelsen normalt sett tiltrekker seg amatører og low-rollers, finner vi mange proffer og kjente navn ved start listen. Blant de mest kjente finner vi spillere som Tony Dunst, Vanessa Selbst, Antonio Esfandiari, Adam Junglen, Freddy Deeb, Eli Elezra, David "The Dragon" Pham, Dennis Phillips, Chad Brown, Vitaly Lunkin, Eric Mizrachi og 2010 Main Event champ Jonathan Duhamel. Duhamel avsluttet dag 1a ved topp 10, men det var Albert Kim som avsluttet som chipleder med 74.675.

Dag 1b startet søndag kl 19:00 GMT. Følg dag 1b her.

Øvelse #9: $1.500 No-Limit 2-7 Draw Lowball

Den første lowball øvelsen under 2011 WSOP tiltrakk seg 275 spillere. Spillerne startet denne ”triple chance” øvelsen med 1.500 i chips og med 2 add-on chips . Doyle Brunson spilte sin første turnering under 2011 WSOP og ble utslått like etter starten. Andre spillere i feltet inkluderer Frank Kassela, Layne Flack, Huck Seed, Barry Greenstein, David Sklansky, Erik Seidel, Jason Mercier, Chris Bjorin og lowball mester Billy Baxter. George Lind avsluttet som chipleder. Jimmy Fricke er på tredjeplass med 34.725.

For å finne ut hvordan resten av feltet gjør det, sjekk vår live dekning av denne WSOP øvelsen.

Tilslutt

Et bracelet vil bli gitt ut på søndag lokal tid i $5.000 NL øvelsen og to til er beregnet til å bli delt ut i $1.500 Limit Hold'em og $10.000 Pot-limit Hold'em Championship. Begge $1.000 NL øvelsene og $1.500 2-7 øvelsen vil kunne bli spilt ned til boblespillet på søndag. Dag 1b av $1.000 NL startet opp kl 19:00 GMT søndag.

Podcast

Mens teamet til PokerNews Podcast muligens har tatt seg fri i helgen, betyr det ikke at du ikke kan høre denne ukens podcasts. Daniel Negreanu, Ty Stewart og Zach Gruneberg var innom for å snakke om WSOP. Teamet har også snakket om Phil Ivey vs. Full Tilt Poker sagaen, åpningen av 2011 WSOP og mer.

For å finne ut hva du ikke fikk hørt på i forrige uke, hør podcastene her.

Video of the Day

Jake Cody ble den yngste spilleren til å vinne pokerens Triple Crown på fredag etter han vant $25.000 Heads-Up World Championship. Lynn Gilmartin fikk seg en prat med Cody.

For nyheter og oppdatering følg PokerNews på Facebook og Twitter. .

Hva synes du?