WSOP 2018

2011 WSOP dag 4: Jake Cody vant og er nå Triple Crown Vinner

2011 WSOP dag 4: Jake Cody vant og er nå Triple Crown Vinner 0001

Ved dag 4 av 2011 World Series of Poker ble det delt ut WSOP bracelet i $1.500 Omaha Hi-Lo og $25.000 Heads-Up Championship. $5.000 No-Limit Hold'em og $1.500 stud øvelsene spilte seg videre til boblespillet, mens det var starten for $10.000 Pot-Limit Hold'em Championship turneringen hvor Annette Obrestad stilte til start.

Øvelse #2: $25.000 Heads-Up Championship

Verken Gus Hansen eller Eric Froehlich vant sine semifinaler. Froehelich tapte for Yevgeniy Timoshenko og Gus Hansen for Jake Cody. Med Hansen og Froehelich ute var spørsmålet om Cody kunne bli den tredje Triple Crown Vinneren. Cody hadde fra før vunnet EPT Deauville og WPT London. Finale matchen mot Timoshenko var det aldri noen tvil. Faktisk så måtte ikke Cody benytte seg av muligheten til add-on chips i løpet av matchen.

Den siste handen av kampen var et bevis på hvordan han spilte og hadde god flyt. Cody satt med {k-Clubs}{9-Clubs} og var bak mot Timoshenko sine {a-Clubs}{5-Spades}. Floppen kom med {k-Hearts}{q-Diamonds}{4-Diamonds} og gav Cody ledelsen, som han holdt ut handen og vant dermed sin første WSOP turnering. Cody fikk med seg $851.192 og ble den tredje spilleren som er en Triple Crown Vinner.

Få med deg hele utviklingen av turneringen ved vår live dekning av WSOP.

Øvelse #3: $1.500 Omaha Hi-Lo

Dag 3 av $1.500 Omaha Hi-Lo øvelsen startet med 25 spillere og raskt ble den spilt ned til finalebordet. Chiplederen fra dag 3 var Francesco Barbaro kom seg til finalebordet med
Humberto Brenes og Vladimir Shchemelev. Barbaro fikk seg et kjemperush da det gjenstod tre spillere igjen, og når heads-up kampen mot Kostas Kalathakis ledet han helt suvernet.

I finalens siste hand var Kalathakis all-in med {j-Hearts}{9-Diamonds}{8-Spades}{7-Hearts} mot Barbaro sine {q-Hearts}{q-Diamonds}{3-Spades}{3-Clubs}. Bordet viste {9-Clubs}{10-Spades}{k-Spades}{k-Clubs} og Barbaro vant handen med to par og seieren. Francesco Barbaro vant det første Omaha bracelet under World Series og $262.283 i premiepenger.

Få med deg hele utviklingen av turneringen ved vår live dekning av WSOP.

Øvelse #4: $No-Limit Hold'em

Les mere: http://no.pokernews.com/nyheter/2011/06/2011-wsop-dag-4-jake-cody-vant-og-er-na-triple-crown-vinner-4366.htm
Spillerne returnerte til dag 2 av $5.000 No-Limit Hold'em øvelsen for å komme seg i pengene og tilslutt finalebordet. Det skulle ta 7 nivåer for de kom i pengene og de gjenværende 47 spillerne har en lang dag foran seg før finalebordet blir klart ved dag 3. Brian Lemke har en bra chipledelse til dag 3 og hans nærmeste konkurrent er Allen Bari med 686.000. Andre kjente spillere som er med videre er Jonathan Little, JC Tran, Carlos Mortensen, Tim West og Bernard Lee.

Klarte din favoritt spiller seg til dag ? Les mer om dette ved vår live dekning av WSOP.

Øvelse #5: $1.500 Seven Card Stud

Den andre dagen ved $1.500 Stud øvelsen var beregnet til å klare både boblespillet og finalebordet. Halve beregningen var nådd da 40 spillere kom seg inn i pengene. Chad Brown klarte sin første pengepremie ved å bli nr 30. Shaun Deeb og Andy Bloch avsluttet på en 15. og 14. plass og fikk sine første pengepremier under serien. Ved slutten av dagen var det 12 spillere igjen og returnert tilbake til dag 5 av WSOP lørdag lokal tid, for å avgjøre hvem som vinner det første Stud bracelet. Alessio Isaia leder med 232.000 og Eugene Katchalov er like bak med 212.000. Erix Buchman og tidligere vinner av 2 stk bracelet Vasilis Lazarou var videre med i turneringen.

Få med deg hele utviklingen av turneringen ved vår live dekning av WSOP

Øvelse #6: $1.500 Limit Hold'em

Med et felt på over 675 registrerte spillere til den første Limit øvelsen av året, en økning på 50 spillere fra i fjor. Normalt tiltrekker ikke disse øvelsene seg et stort antall spillere og proffer, men i år er feltet veldig sterkt. Blant spillerne fant vi Thor Hansen, Michael "The Grinder" Mizrachi, Phil Hellmuth, Daniel Negreanu, Tom "Durrrr" Dwan, Ted Forrest, Allen Cunningham, Erica Schoenberg, David Bach, Bill Chen, Jamie Pickering, JJ Liu, Jennifer Harman, Barry Shulman og Brock Parker. Edward Nassif starter dag 2 som chipleder med 92.000 etterfulgt av Jerrod Ankenman med 61.900. Thor Hansen ble utslått ved dag 1.

Få med deg sammendraget av turneringen ved vår live dekning.

Event #7: $10.000 Pot-Limit Hold'em Championship

Den første øvelsen med $10.000 under WSOP 2011 var Pot-Limit Hold'em Championship. Et felt med 246 spillere som startet turneringen og som Daniel Negreanu betegner som det mest ferdighetsspillet innen Texas Hold'em. Det var noen svake spillere med som slo ut de mer kjente spillerne, som blant andre David Benyamine, Justin Bonomo, Nenad Medic, Josh Arieh, Vitaly Lunkin,Hoyt Corkins, Robert Mizrachi, Mike Matusow, Marco Traniello og Erik Seidel. Binh Nguyenis er manne alle vil jage ved dag 2 av turneringen. Han starter dag 2 med 159.000, mens Sunny Chattha og Dan Fleyshman er like bak med 142.000 og 133.700.

Les mer om dag 2 hos vår live dekning av $10.000 Pot-Limit Hold'em Championship.

Tilslutt

Den første $1.000 No-Limit øvelsen startet lørdag kl 19:00 GMT (12:00 PDT) og vil ha 2 dag 1(a+b). Øvelsen $1.500 No-Limit 2-7 Lowball startet også på lørdag. Det er beregnet at i løpet av lørdag (lokal tid) vil det bli delt ut bracelet i øvelsene $1.500 Stud og $5.000 No-Limit. Spillerne har returnert til dag 2 for både $1.500 Limit Hold'em og $10.000 Pot-Limit Hold'em Championship og kjemper om en plass på finalebordene.

Dagens video

Hva synes du?

More Stories

Other Stories