WSOP 2018

2011 WSOP dag 17: Radoja vant øvelse #24

Mark Radoja

Ved dag 17 av 2011 World Series of Poker endte Håkon Lundberg på en 4. plass i $1.500 Stud 8 or Better øvelsen. Bracelet ble delt ut for $5.000 No-Limit Hold'em Shootout øvelsen, mens pengeplasseringene nådd i både $2.500 No-Limit Hold'em Six-Handed og $10.000 Limit Hold'em Championship. $1.500 No-Limit Hold'em tiltrakk seg et stort delt og spillerne ved $2.500 10-Game Mix spilte Badugi i den første WSOP turneringen noensinne.

Øvelse #24: $5.000 No-Limit Hold'em Shootout

Finalebordet ved øvelse #24 startet med ni spillere var likt med chips, noe som ville vært historisk hadde det ikke vært for at det er en Shootout øvelse. Hver spiller startet finalebordet med 1.5 millioner i chips. Sean Getzwilller, Tom Marchese og Adam Junglenvar de meste kjente spillerne ved finalebordet, men ingen av disse klarte å henge med i kampen om bracelet i øvelsen.

Mark Radoja hadde en 2:1 chipsledelse i heads-up spillet mot Jeffrey Gross. Gross gav Radoja god motstand, men Radoja sin ledelse ble for sterk for Gross til å kunne spille ut Radoja. I den siste handen pushet Radoja med og fikk et raskt syn fra Gross, som hadde plukket opp {a-Spades}{j-Clubs}. Floppen viste {q-Hearts}{10-Hearts}{2-Spades} og Radoja var ledelsen med par i ti. Gross hadde plukket opp et straightdrag med sine overkort til floppen. Selv mange vinnerkort igjen kom {10-Clubs} på turn og gav Radoja tre like og Gross hadde ingen vinnerkort til å få sin straight på river.

I 2010 endte Mark Radoja på en tredjeplass ved $5.000 NL Hold'em Six-Max øvelsen. I år vant han sitt første bracelet og $436.568.

Les mer om hvordan Radoja vant sitt bracelet, i vår blogg.

Øvelse #25: $1.500 Stud 8 or Better

Day 3 av $1.500 Stud 8 or Better øvelsen startet med 23 spillere inkludert Håkon Lundberg som kjempet om en plass ved finalebordet, den spilleren som fikk all oppmerksomheten var ESPN sin Norman Chad. Han var nr 4 i chips og mange undret seg om han kunne klare å vinne øvelsen. Chad spilte bra, men endte som nr 12.
Det var en annen TV kjendis som klarte finalebordet, inkludert Håkon Lundberg. Mike Sexton fra World Poker Tour kom på finalebordet og startet som nr 3 I chips.

Håkon Lundberg endte på en fjerdeplass under WSOP turneringen $1.500 Stud 8 or Better.
Håkon Lundberg endte på en fjerdeplass under WSOP turneringen $1.500 Stud 8 or Better.

Lundberg endte på en fjerdeplass.

Siste handen til Lundberg endte slikt:

Lundberg:{8-Clubs}{6-Spades}/{5-Hearts}{10-Clubs}{8-Hearts}{j-Clubs}/{x-}
Viox:{k-Diamonds}{4-Diamonds}/ {k-Hearts}{q-Spades}{6-Hearts}{9-Diamonds}/{x-}

Lunberg var all-in ved third street mot Chris Viox. Viox sine split kings var i ledelsen mot Lundberg sitt par i åtte, da de var klar for seventh street. Viox viste opp par i konge når {q-Diamonds} ble delt ut til han, og Lundberg trengte en åtter for å overleve, men det var ikke tilfelle da {9-Clubs} ble vist opp. Lundeberg tok dermed fjerdeplassen og fikk med seg $55.917 i pengepremie.

Les alle hendene Lundberg spilte ved finalebordet i vår live oppdatering fra øvelsen.

Mike Sexton endte klarte å spille seg helt fra til heads-up spillet hvor han møtte Chris Viox.
Begge kjempet seg fram og tilbake, helt til Viox tilslutt begynte å dra i fra Sexton. Sexton var helt nede i 175.000 ved et punkt i spillet, men klarte å komme tilbake til nesten 1 milllion i chips og da spillet ble stoppet etter 10 nivåer var han nede i 640.000.. Viox leder med 2 millioner i chips. Heads-up starter opp igjen fredag kveld i Las Vegas.

Øvelse #26: $2.500 No-Limit Hold'em Six Handed

Dag 2 av $2.500 No-Limit Hold'em Six-Handed øvelsen startet med 189 spillere som så frem til å komme i pengene og en plass på finalebordet. Jake Cody, Ayaz Mahmood, Jean-Robert Bellande, Alex Bolotin, Sorel Mizzi, Ted Lawson og Nenad Medic er blant spillerne som avsluttet i pengene i øvelsen. Ved slutten av dagen var det 22 spillere igjen. Disse vil returnere fredag for å spille om WSOP bracelet i øvelsen. Anthony Ruberto og Chris Moorman er de eneste spillerne med over 1 million I chips. Ruberto har 1,55 millioner og Moorman har 1.2 millioner.

Finn ut hvem som vinner bracelet i denne øvelsen, les vår dekning av WSOP.

Øvelse #27: $10.000 Limit Hold'em Championship

$10.000 Limit Hold'em Championship startet dag 2 på torsdag med 106 spillere med Daniel Negreanu som chipleder. Bare 18 spillere kom seg i pengene og Shunjiro Uchidaendte på plassen før pengene.

Carlos Mortensen var den siste som ble eliminert ved dag 2 på en 15. plass. 14 spillere som returnerer på fredag for å spille om bracelet i turneringen. Matthew Gallin leder dette sterke feltet som inkluderer Isaac Haxton, Hoyt Corkins, Matt Hawrillenko, Darren Woods, Barry Greenstein og $10k Stud runner-up Steve Landfish.

Hvem kommer seg til finalebordet? Les vår oppdatering fra øvelsen

Øvelse #28: $1.500 No-Limit Hold'em

Hele 2.500 spillere stilte til start ved dag 1 av $1.500 No-Limit Hold'em øvelsen. Dette var en økning på 159 spillere fra den forrige $1,500 No-Limit øvelse i 2010. Av norske spillere som startet fant vi Morten Hansen (Tromsø), David Johansson (Oslo), Anders Meli (Trondheim), Helge Stjernvang (Kolsås) og Fredrik Tanum (Larvik).

Ut i turneringen startet spillerne å falle i fra som fluer, store navn som Liv Boeree, Michael Mizrachi, Jonathan Duhamel, Faraz Jaka, Jeff Papola, Josh Brikis, Phil Laak, Jennifer Tillyog JP Kelly falt i fra inkludert alle de norske som startet.

Rick Romine leder etter dag 1 og starter dag 2 med 176.000. Matt Graham som har 2 stk WSOP bracelet er nr 7 i chips.

Les mer om denne turneringen ved vår dekning av øvelsen.

Øvelse #29: $2.500 10-Game Mix
$2.500 10-Game Mix Event startet torsdag med Sigurd Eskeland (Oslo) og Anders Meli (Trondheim)til start av norske spillere.

For første gang under WSOP ble det spilt Badugi, som er en variant av triple-draw Lowball hvor det skal lages en firekortshand i fire forskjellige farger. Ved slutten av registreringen var det 431 registrert som ville teste ut den nye turneringen. Ved slutten av dag 1 var det store navn i toppen.

John Cernuto leder med 52.700, Rob Hollink, Dan Heimiller, Shaun Deeb, Sam Grizzle, Greg Raymer og Freddy Deeb er alle inne blant de 20 beste. Sigurd Eskeland er den eneste norske videre med 9.275 i chips.

Følg Sigurd Eskeland sin dag 2 ved vår live oppdatering fra øvelsen.

Tilslutt

Bracelts vil bli vunnet på fredag ved $1.500 Stud 8 or Better, $2.500 No-Limit Hold'em Six-Handed og ved $10,000 Limit Hold'em Championship. Ved $1.500 No-Limit Hold'em og $2.500 10-Game Mix vil det bli kjempet om pengeplassering og finalebord.

$1.000 Seniors World Championship startet kl 19: 00 GMT på fredag med håp om å slå deltager rekorden fra 2010. Og tilslutt er det $3.000 Pot-Limit Omaha øvelsen som starter kl 00:00 GMT.

Dagens video

Har du enda ikke fått deg en pokerkonto hos PokerStars?

For å kunne spille onlinepoker hos verdens største pokerside trenger du å laste ned deres pokerklient og installere den på din pc eller macbook. Last ned PokerStars sin pokerklient gjennom PokerNews og du kan delta i mange eksklusive kampanjer som PokerNews har med PokerStars, ingen andre sider har større og bedre kampanjer med dem enn PokerNews.

2011 World Series of Poker - Live oppdatering

Fram til 17. juli har PokerNews daglige oppdateringer fra alle øvelsene under WSOP.

Følg World Series of Poker hos PokerNews ved alle øvelsene!
Følg World Series of Poker hos PokerNews ved alle øvelsene!

Hva synes du?

More Stories

Other Stories