WSOP 2018

2011 WSOP dag 13: Steury vant $1.500 H.O.R.S.E. Bracelet

Aaron Steury

Ved dag 13 av 2011 World Series of Poker ble det del tut nok et bracelet, denne gangen ved $1.500 H.O.R.S.E. øvelsen. Ved $1.500 No-Limit Hold'em og $2.500 Limit Hold'em Six Max øvelsene ble det spilt ned til pengepremiene og jakten på finalebordet starter mandag lokal tid. Ved $1.000 No-Limit Hold'em øvelsen startet den største dag 1 feltet hittils under WSOP og $10.000 Seven Card Stud Championship begynte med et stjernespekket felt.

Øvelsen #17: $1.500 H.O.R.S.E.

Den siste dagen av $1.500 H.O.R.S.E. øvelsen startet med 17 spillere hvor 1 av dem vant det første bracelet ved en mix-game øvelsen ved 2011 WSOP. Victor Ramdin endte akkurat utenfor finalebordet på en niende plass. Han gikk all-in med to par og et svakt lavt drag i Omaha Hi-Lo, og Jonathan Tamayo synte med par i sjuere og nut low draget. Riverkortet hjalp ikke Ramdin og finalebordet var klart.

Adam Friedman hadde en solid ledelse innpå finalebordet. Michael Chow var like bak han i chips og David Baker og Jonathan Tamayo kom til finalebordet. Friedman endte på en tredjeplass, etter han fikk sine siste chips på i Hold’em med {3-Hearts}{7-Diamonds} og møtte par i knekter mot Michael Chow. Knektene holdt og Michael Chow møtte Aaron Steury i heads-up kampen.

Aaron Steury hadde bygd en monster stack i løpet av finalebordet og ledet med 3,5 millioner mot 835,000 når heads-up spillet begynte. Med betting nivå på 60.000/120.000 Trengte Chow å bygge stack fort. Etter noen få hender bestemte Chow seg for å putte inn sine siste chips ved Stud 8 med {j-Diamonds}{j-Spades}{3-Diamonds}. Steury holdt{a-Spades}{a-Diamonds}{8-Diamonds} og synet kom fort. Ingen av spillerne forbedret sin hand på sixth street. Ved river viste Steury sitt kort først {5-Diamonds} og satt igjen med par i ess. Chow trengte at bordet paret seg, da han viste {2-Clubs}, et kort som ikke var ved hans bord og kampen var over. Aaron Steury vant $1.500 H.O.R.S.E. bracelet og $289.283 i premiepenger.

Les mer om dag 3 ved vår live oppdatering fra WSOP som er sponset av PokerStars.

Øvelse #18: $1.500 No-Limit Hold'em

Søndag stilte 469 spillere til dag 2 inkludert Tore Lukashaugen, Sondre Svanevik og Henrik Tollefsen hvor alle ikke kom seg videre til dag 3. Ved oppstarten brukte ikke spillerne lang tid før pengeboblen sprakk i denne øvelsen, 145 spillere ble eliminert ut allerede ved det første nivået. Blant spillere som kom i pengene var Humberto Brenes, Matt Stout, Allie Prescott, Erick Lindgren, Dwyte Pilgrim, David Daneshgar, Erica Schoenberg, Dan Kelly, Pascal LeFrancois, Jeffrey Papola og Sondre Svanevik endte på 70. plass og fikk med seg $8.012.

Spillet roet seg ned da det gjenstod 36 spillere hvor alle vil fortsette med dag 32 mandag. Foster Hays leder med 1,25 millioner og Jordan Young er den andre spilleren med over 1 million i chips når spillerne skal kjempe om bracelet i denne øvelsen.

Dag 2 ble en lang dag, finn ut hvorfor i vår live rappoteringsblogg.

Øvelse #19: $2.500 Limit Hold'em - Six Handed

Dag 2 av $2.500 Limit Hold'em Six Max øvelsen startet med 130 spillere hvor alle ville inn i pengene og til finalebordet. En stor del av dagen gikk med til å komme til boblespillet. Robert Thompson ble den uheldige boblegutten ved øvelsen. Han var all-in med {9-}{8-} og bak {k-}{9-} fra Rep Porter. Thompson floppet et straight drag, men ingen hjelp kom og de gjenværende 36 spillerne var kommet i pengene.

Ti nivåer ble spilt før finalebordet ble klart og blant disse finner vi Alexander Kuzmin som leder med 412.500. Limit spesialist og bracelet vinner Matt Matroser enda med, men er den med mist chips. Spillet startet kl 22:00 GMT på mandag.

Følge PokerNews sin oppdatering fra øvelsen

Øvelse #20: $1.000 No-Limit Hold'em

$1.000 No-Limit Hold'em startet søndag med et stort felt med 3.175 spillere, blant de spillere som startet i øvelsen som er blitt kalt $1k Lotto var Matt Jarvis, Galen Hall, Faraz Jaka, Marco Traniello, Liv Boeree, David Sklansky, John Phan, JJ Liu, Shaun Deeb og Scott Montgomery.

Norske som startet øvelsen var Sigurd Eskeland, Bjørnar Hompland, David Johansson, Håkon Leknes, Christian Spanne, Helge Stjernvang, Fredrik Tanum og Lars Wik. Douglas Lang er chips leder på dag 2. Chad Batista, Sirous Jamshidi og Amnon Filippi er videre med over gjennomsnittet i chips. Mens av de norske er kun Fredrik Tanum videre og ligger på en 292 plass av 341 spillere med 31.700 i chips.

Finn ut hvordan hvordan Fredrik Tanum gjør det ved dag 2 av øvelsen.

Øvelse #21: $10.000 Seven Card Stud Championship

Et felt med 126 spiller deltok ved dag 1 av dag av $10.000 Seven Card Stud Championship. Som forventet var felt med stappet med gode spillere som vår egen Thor Hansen, Freddie Ellis, Ted Forrest, John Cernuto, Erik Seidel, Bill Munley, Jeff Lisandro, Mike Sexton, Eli Elezra, Al "Sugar Bear" Barbieri, Daniel Negreanu og Jennifer Harman. Kun 35 spillere ble eliminert ved dag 1 og 91 spillere vil returnere på mandag lokal tid, Thor Hansen er med 27.500 i chips og ligger som nr 39. Joe Cassidy, Mike Sexton, Jennifer Harman og Steve Zolotow er inne blant topp 10.

Følg den norske pokergudfaren Thor Hansen på dag 2 ved vår live oppdateringsside.

Tilslutt

I øvelsene $1.500 No-Limit Hold'em, og $2.500 Limit Hold'em Six Max øvelsene vil det bli delt ut bracelet på mandag. $1.000 No-Limit Hold'em og $10.000 Seven Card Stud Championship er begge planlagt å spille seg ned til pengene og finalebordet. Sist, de to ikke Hold’em øvelsene vil starte opp på mandag. $1.500 Pot-Limit Omaha øvelsen starter 12:00 19:00 GMT, mens $2.500 Eight Game Mix øvelsene er den kveldens siste øvelse som startet opp.

Dagens video

Ryktene har vært sterke på at Sam Grizzle er død er sterkt overdrevet. Sarah Grant snakket med han under $2.500 Limit Hold'em Six Max om hans spill til nå og hvorfor han synes Shannon Shorr ser ut som en nerd.

Våre live oppdateringssider er sponset av PokerStars.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories