WSOP 2018

2011 WSOP dag 11: Badecker og Bonkowski vant og Hellmuth jager sitt #12

Phil Hellmuth

Dag 11 av 2011 World Series of Poker hadde utdeling av bracelet i øvelsene $1.500 No-Limit Hold'em Shootout og $3.000 Limit Hold'em. Finalbordene til øvelsene $1,500 Pot-Limit Hold'em og $10.000 No-Limit 2-7 Lowball Championship ble nesten klare, mens ved $1.5000 H.O.R.S.E. øvelsen tiltrakk seg flere spillere enn beregnet.

Øvelse #13: $1.500 No-Limit Hold'em Shootout

Siste dagen ved $1.500 No-Limit Shootout startet med 16 spillere som ble spilt i en to-bords sit & go turnering. Ved finalebordet var det Andrew Badecker som ledet. Finalebordet bestod av spillere som Dan Kelly, Erik Cajelais, Vitaly Lunkin og David "The Dragon" Pham.

Ingen av de store navnene klarte seg til heads-up kampen for et WSOP bracelet, istedenfor var det Badecker som møte Robbie Verspui hvor Badecker ledet med 5,22 millioner mot bare 1,8 millioner. Verspui klarte å gi Badecker kamp om bracelet og ledet en liten stund kampen, men Badecker hadde full kontroll på spillet over raskt tilbake i ledelsen.

I den avgjørende handen, Badecker gikk all-in mot Verspui som synte kjapt med {a-Spades}{j-Hearts}. Badecker hadde {k-Hearts}{2-Hearts} og trengte hjelp for å kunne eliminere sin motstander. Floppen gav den hjelpen Badecker trengte med {7-Hearts}{5-Spades}{2-Spades} og par i to, med turnkortet {k-Spades} fikk Badecker to par, men det gav også Verspui nutflushdraget. Riverkortet {5-Diamonds} gav ingen flush til Verspui og Badecker var mesteren hvor han fikk med seg WSOP bracelet og $369.371.

Finn ut mer om heads-up kampen ved våre live reporting sider.

Øvelsen #14: $3.000 Limit Hold'em

Dag 3 av $.3000 Limit Hold'em øvelsen begynte med 18 spillere som jaktet det andre WSOP bracelet i en limit hold'em øvelse under WSOP. Finalebordet ble raskt klart hvor Brandon Demes var chipleder. Demes spilte heads-up kampen om bracelet mot Tyler Bonkowski. Kun 20.000 skilte dem fra starten av og kampen varte nesten 3 timer. På et punkt i kampen var Bonkowski nede i kun 250.000 i chips, men akkurat som Matt Graham i Limit Hold'em Shootout øvelsen i 2008 klarte da Bonkowski et epic comeback.

Etter at Bonkowski kom tilbake og de to byttet om ledelsen noen ganger, helt til Demes tapte chips og var nede i 400.000 i chips. I den avgjørende handen tre-bettet Demes i floppen {6-Diamonds}{5-Hearts}{5-Spades} og Bonkowski fulgte med. Med turnkortet {10-Spades}, check-raised Demes seg all-in og fikk dårlig nytt da Bonkowski synte. Bonkowski satt med {k-Diamonds}{10-Clubs} mot Demes sin {k-Spades}{q-Hearts} hand. Riverkortet kom med en dame og Demes avsluttet med på en 2. plass. Tyler Bonkowski vant $3.000 Limit Hold'em bracelet og $220.817.

Les mer om det epic comebacket til Bonkowski etter å ha ligget under 1:11 i favør Demes i chips, dette leser du om i vår live oppdatering fra øvelsen. .

Øvelse #15: $1.500 Pot-Limit Hold'em

Dag 2 av $1.500 Pot-Limit Hold'em øvelsen startet med 88 spillere hvor James "Flushy" Dempsey raskt ble boblegutten ved turneringen. Han satt med topp par og møtte en straight da han var all-in. Blant de spillere som kom seg i pengene var blant andre John Dolan, 2010 WSOP Main Event Runner-Up John Racener, Hoyt Corkins og Alessio Isaia.

Ved slutten av dagen ble det spilt ned til et uoffisielt finalbord med 10 spillere. Ved oppstart på lørdag vil en uheldig spiller ”miste” finalebordet og jakten på WSOP bracelet for de gjenværende finalister kan begynne.

Følg Pot-Limit øvelsen gjennom våre oppdateringssider sider WSOP .

Øvelse #16: $10.000 No-Limit 2-7 Lowball Championship

$10.000 NL 2-7 Lowball Championship startet med 88 spillere kom seg inn I pengene og finalebordet ble nesten klart på lørdag. Ved slutten av dagen var spiller feltet blitt krympet ned til ni spillere, kun 2 spillere gjenstår før finalebordet er klart. Richard Ashby er leder inn til dag 3 med 700.000 etterfulgt av Joe Cassidy med 540.000. Phil Hellmuth vil starte dagen som nr 7 og jakter sitt bracelet nr 12 og første i enn ikke-No-Limit Hold’em øvelse. Resten av finalebordet består av David "Bakes" Baker, Greg Raymer, John Juanda, Nick Shulman, Hasan Habib og Steve Sung.

Kan Hellmuth vinne sitt 12. Bracelet? Følg vår live oppdatering fra øvelsen og finalebordet. .

Øvlese #17: $1.500 H.O.R.S.E.

Den eneste nye øvelsen på fredag var $1.500 H.O.R.S.E. som tiltrakk seg 135 flere spillere enn i fjor og 963 spillere startet med blant annet norske Acid Nilsen som røk ut på den ”klassiske” Ax2x3x4x handen. Andre kjente spillere som startet var Svetlana Gromenkova, Jeff Madsen, Matt Savage, Chris Reslock, Doyle Brunson, Erick Lindgren, Jeff Lisandro, Chad Brown, Bryan Micon, Allen Bari og Michael Chow.

Eli Elezra leder over de gjenværende 196 spillerne til dag 2. Svetlana Gromenkova og Victor Ramdin er inne blant de topp 10- Spillet startet opp lørdag og er beregnet spill fram til finalebordet..

Følg H.O.R.S.E øvelsen i vår eksklusive live oppdatering fra World Serie of Poker, kun hos PokerNews .

Tilslutt

$1.500 Pot-Limit Hold'em og $10.000 No-Limit 2-7 Lowball Championship bracelet vil bli utdelt på lørdag. Spillerne ved $1.500 H.O.R.S.E vil komme seg i pengene og muligens finalebordet og to nye øvelser starter opp. Første nye øvelse ut er $1.500 No-Limit Hold'em øvelsen kl 12:00 PDT, etterfulgt av $2.500 Limit Hold'em Six Handed øvelsen kl 17:00 PDT..

Dagens video

Lynn Gilmartin møtte David Williams ved dag 2 av $10.000 2-7 Lowball World Championship. De snakket om hans bordtrekning, det å sitte barnevakt og hans bursdag.

Gjør det som mange andre kule folk gjør, følg PokerNews på Facebook og Twitter.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories