WSOP 2018

$15.000 Main Event Passport Freeroll hos PokerStars

WSOP Freeroll

Kvalifiseringen til vår $15.000 Main Event Passport Freeoll har startet, for å kunne kvalifisere seg må man laste ned PokerStars og ved registreringen av sin PokerStars konto bruker man markedsføringskoden NORWEGIANPOKERNEWS. Deretter spill inn 75 VPPs i tidsrommet 1-26. juni og man er klar for å spille i freeroll turneringen 30. juni kl 15:00 EDT.

2011 World Series of Poker er godt i gang og du kan følge vår eksklusive PokerNews Live Updates fra Rio som er presenteres av PokerStars. Ikke bare gir PokerNews og PokerStars alt av nyheter fra WSOP, vi vil også gi en av våre lesere en mulighet til å komme seg dit, helt gratis.

Lesere av PokerNews som har registrert en konto hos PokerStars gjennom oss har nå denne muligheten, den 30. juni kl 15:00 EDT avholder vi en $15.000 Main Event Passport Freeroll. Topp premien er en $13.000 PokerStars Main Event Passport Pakke, hvor de resterende $2.000 blir utbetalt etter PokerStars standard utbetalinger.

Besøk PokerStars

For å spille i denne freerollen trenger man og laste ned PokerStars gjennom PokerNews, registrer en helt ny konto og bruk vår markedsføringskode"NORWEGIANPOKERNEWS" og spill inn 75 VPPs mellom 1 og 26. juni. Har du allerede en PokerStars konto gjennom PokerNews trenger du kun å spille inn samme antall VPPs (75) som nye spillere.

75 VPP kan virke veldig mye å spille inn, så er det faktisk mindre enn $13 i rake. Det tilsvarer 250 spilte hender ved $1/$2 for Limit Hold`em spillere, mindre enn 400 spilte hender for No-Limit spillere ved $0,25/$0,50 eller 13 stk $11 SNGs.

Slo ut Team PokerStars Pro og Main Event Mester Jonathan Duhamel ved WSOP i sommer.
Slo ut Team PokerStars Pro og Main Event Mester Jonathan Duhamel ved WSOP i sommer.

Info om Main Event Passport

Vinneren av denne freeroll turneringen vil kunne velge å spille en av følgene turneringer.

  • World Series of Poker (WSOP)
  • PokerStars Caribbean Adventure (PCA)
  • European Poker Tour (EPT)
  • Latin American Poker Tour (LAPT)
  • Asia Pacific Poker Tour (APPT)

Besøk PokerStars

Vinn Main Event Passport og du vil motta en pakke til en verdi av $13.000, pakken inneholder Main Event innkjøp, hotellovernatting og penger. Vinneren velger hvilken turnering som det er ønsket deltagelse i, dersom EPT London velges eller 2012 PCA er disse pakkene verdt mye mer enn $13.000.

Men er det mulig og velge bort en pakke som gir deg muligheten til å spille i World Series of Poker Main Event? Det er den største turneringen som spilles hvert år i pokerens mekka, Las Vegas. Hvis du ikke har WSOP feber så er det bare å vente på den turneringen du selv ønsker å spille og muligens vinne.

Vi har $30.000 i freeroll turneringer med PokerStars i juni, det er ingen andre nettsider i Norge som kan matche dette. Våre $15.000 freeroll turninger er for spillere som signerer en PokerStars konto gjennom PokerNews. Så last ned PokerStars i dag og tjen 75 VPPs før det hele er over (26. juni). Ikke glem å benytte deg av vår markedsføringskode "NORWEGIANPOKERNEWS" og bonuskoden "STARS600" slik at du får deg en 100 % opp til $600 i innskuddsbonus også.

besøk PokerStars

Hvis det oppleves noen problemer med denne eller noen andre av våre kampanjer, vennligst kontakt vår Ticketed Promo Support System.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories