WSOP 2018

$10.000 garantert hos Rummy Royal

rummy royal

Hvis du er blitt lei av å spille Hold’em og vil prøve noe nytt, kanskje det er tid at du prøver deg på Rummy. Rummy er en av dem eldste kortspillene i verden, og opplever en ny tid på nettet. Det er et ferdighetspill på lik linje som poker og sammenlignes med poker og mah-jong.

Rummy Royal er den beste siden for Rummy og senere i denne måneden er det en stor Rummy turnering. Den 26. juni kl 19:30 GMT med et innkjøp på $25 og en garantert premiepott på $10.000. Det er lov til å ta 4 rebuys og denne turneringen vil garantert ha lite spiller med. Hvis du er ny til Rummy, så kan du spille satellitter til turneringen i en serie med raske og daglige kvalifiseringer.

.000 garantert hos Rummy Royal 101

Husk å lære deg reglene i Rummy før du starter å spille. Rummy Royal er en god side til å lære spillet på ved deres bord for nybegynnere, hvor du kan utvikle dine ferdigheter med lave innkjøp de første 90 dagene. Du kan også kvalifisere til en eksklusiv 300 % opp til $/€/£600 i innskuddsbonus ved ditt første innskudd.

***Laste ned Rummy Royal***

Hva synes du?

More Stories

Other Stories