WSOP 2018

WPT World Championship dag 3: El Sayed, Medic og Kelly på topp

Sam El Sayed

Nok en dag med pokerspilling er over ved World Poker Tour World Championship. Dagen startet med 116 spillere og ved endt dag 3 var det 52 spillere som starter tirsdagskveld. Chipleder er WPT Amnéville mesteren Sam El Sayed med 1.107 millioner i chips, bak han finner vi Nenad Medic og Steven Kelly vom virker å være i toppen av alle WPT lister i det siste.

El Sayed vant en stor pott på slutten av dag 3 fra Andrew Lichtenberger og overtok chipledelsen, i følge WPT Live Update Team. I løpet av dagen var ledelsen mellom Kelly og Medic. Medic fikk over 1 million i chips ved nivå 15, da hans par i åttere stod mot Randall Yasny {A-Spades}{K-Spades} etter at alle chipsene kom på før floppen. Kelly kom seg så vidt 1 million like før han mot Jon Turner byr 118.000 i bordet som viste {Q-Spades}{Q-Hearts}{J-Hearts}{9-Spades}{8-Clubs} og Turner kastet handen sin.

Mens El Sayed, Medic og Kelly storspilte, slet andre med sin spilling og overleve dag 2. Shawn Buchanan, Davidi Kitai, Cliff “JohnnyBax” Josephy, Chris Moorman, Phil Hellmuth og Daniel Negreanu var noen spillere som ikke kom seg videre til dag 4. Negreanu ble utslått av Ashton Griffin som hadde en bedre kicker på topp paret.

Den spilleren det ble snakket mest om ved dag som er videre i turneringen var Ali Tekintamgac, vinneren av WPT Spanish Championship i Barcelona. Hvis man husker tilbake i tid, ble Tekintamgac diskvalifisert fra finalebordet ved Partouche Poker i Cannes på grunn av juks. Ved dag 1 gjorde ikke Tekintamgac ikke noe av seg i turneringsrommet med Bellagio, da en del spillere mislikte at han spilte i turneringen. Tekintamgac er enda med, men har kun 155.000 i chips.

Andre kjente spillere som er igjen er Galen Hall, Sam Trickett, Abe Mosseri, Joseph Cheong, Justin Smith og WPT Player of Year front-runner Andy Frankenberger. Regjerende mester David Williams avsluttet dagen med 480.000 og ligger like over gjennomsnittet.

Topp 10 Chipcounts

PlassSpillerChips
1Sam El Sayed1.107.000
2Nenad Medic1.098.500
3Steven Kelly1.000.500
4Christian Harder887.000
5Roger Teska846.000
6Shannon Shorr819.500
7David Chiu772.000
8Justin Young688.000
9Alan Sternberg676.500
10Galen Hall659.000

De gjenværende spillerne startet kl 19:00 GMT tirsdagskveld, og det skal spilles ned til pengeplasseringene, noe som betyr at dag 4 ender med 27 spillere. Hvem som kommer seg i pengene og hvem blir boblegutten? Følg med PokerNews som kommer med et sammendrag når dag 4 er avsluttet.

Følg oss på Facebook og Twitter for de nyeste pokernyhter inn og utland.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories