WSOP 2018

Vinn 8 dager og netter i Las Vegas under WSOP - Helt gratis

Vinn 8 dager og netter i Las Vegas under WSOP - Helt gratis 0001

Nå tilbyr PokerNews i samarbeid med 888 Poker, med å gi muligheten til 2 av våre lesere til å vinne hver sin tur til Las Vegas under Word Series of Poker i juli måned. Ikke bare kan man kose seg i 8 dager ved et luksushotell og nattelivet i Las Vegas, men delta i WSOP turneringen nr 54 den 2. eller 3. Juli.

Spill i denne eksklusive WSOP pakken til en verdi av $4.500 trenger man å gjøre følgene:

  • Last ned 888 Poker gjennom PokerNews. (ingen innskudd)
  • Kvalifisering til vår finale den 28. mai skjer gjennom 2 daglige freeroll turneringer.
  • Kl 09:00 og eller kl 18:30 GMT
  • Spill i finalen og kjemp om 1 av 2 WSOP pakker til $4.500
Vinn 8 netter ved The Palazzo Hotel, helt gratis gjennom Pokernews.
Vinn 8 netter ved The Palazzo Hotel, helt gratis gjennom Pokernews.

Hver pakke på $4.500 inneholder:

  1. $1.000 innkjøp til WSOP øvelse #54 den 2. eller 3.juli
  2. $1.000 i reisepenger
  3. 8 netter ved Palazzo Hotel
  4. Spesial VIP fest den 7. juli (detaljer og invitasjon blir sendt til vinnerne direkte)
  5. 888poker Live Event promo klær

Last ned 888Poker i dag

Det er over 70 muligheter til å kvalifisere seg til vår WSOP finale hos 888 Poker, det beste er at det er helt gratis. Ingen innskudd, ingen poeng krav eller antall spilte hender for å være med i disse satellittene til finalen.

Risk-Free WSOP

Last ned 888Poker i dag

Nye trender, nye muligheter

Det har vært en trend med kvalifiseringer til sideøvelser i WSOP, og det er lett til å forstå hvorfor. Disse pakkene er like mye som en ferie å regne, enn og ”grinde” lenge i selve main event. Og man får mye ut av 8 netter i en av de største ”party” byene i verden. Det eneste kravet i denne serien er at man har en 888Poker konto gjennom PokerNews. Det er ingen krav på innskudd for å delta i freeroll serien, dersom man setter inn penger vil man være kvalifisert til en eksklusiv innskuddsbonus som er 100 % opp til $888.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories