WSOP 2018

UB & Absolute Poker søker om en konkursbegjæring

UB/Absolute Bankruptcy

Ryktene har versert innen poker samfunnet i noen dager nå på at Blanca Gaming of Antigua, som er morselskapet til UB og Absolute Poker, vil sende inn en konkursbegjæring, noe som innebærer en uviss framtid for spillerne og deres penger.

På onsdag Mike Brunker fra MSNBC bekreftet da han rapporterte at Blanca Gaming hadde sendt sine styrmedlemmer en E-post hvor dem ble informert om deres søknad om en konkursbegjæring.

I følge Madeira Fjord of Norway, som representerer firmaet sine aksjeeiere om at Blanca Gaming vil søke om konkurs begjæring i Norge. I E-posten sier firmaet følgene:

“no cash on hand and no prospects for any cash flow for the foreseeable future.” Og det fortsatte med: “Most importantly, Blanca Gaming has provided notice … that it is currently unable to make any payments toward its debt obligations. Additionally, Blanca has further advised that there will be no future payments.”

Dette kommer like etter at Absolute Poker og UB har sagt opp over 300 ansatte som utgjør ca 95 % av ansatte ved driftsenteret i Costa Rica. Dette har kommet som et resultat av tiltalene som ble utstedt av ”U.S. Department of Justice”, hvor 3 av de største pokersidene var blitt tiltalt for blant annet hvitvasking, ulovlige banktransaksjoner og ulovlig gambling. Det er totalt 11 personer som står tiltalt i den største poker skandalen til, deriblant Scott Tom og Brent Beckleysom er grunnleggerne av Absolute Poker.

I mellom tiden har de 2 andre pokersidene som er involvert I tiltaltene, Poker Stars og Full Tilt Poker har gjort grep for å kunne starte med å betale tilbake spillerne sine penger.

I en nylig utredning er det indikasjoner og rykte på at spillerne sine penger på både UB og Absolute Poker aldri vil bli returnert, ser ut til å stemme 100 %. Blanca Gaming har ikke kommet med en bekreftelse på dette, da MSNBC spurte om en uttalelse på akkurat dette.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories