WSOP 2018

Siste $400 Mansion Poker Freeroll på lørdag - Ingen innskudd

Siste $400 Mansion Poker Freeroll på lørdag - Ingen innskudd 0001

Gå ikke glipp av den siste PokerNews Social Media Madness $400 freerolllørdag den 14. mai kl 19:00 hos Mansion Poker. Alt man trenger for og delta er en PokerNews vervet Mansion Poker spillerkonto – ingen innskudd.

Man vil ved spill i freerollen tjene poeng til vår $2.000 leader board. Sjekk ut PokerNews Social Media Madness League siden for mer informasjon.

Siste mulighet til å laste opp ditt pokeransikt

Nå er det den siste mulighet til å tjene seg 40 ekstra liga poeng uten å måte spille poker. Last opp et bilde av ditt pokeransikt på vår Facebook side eller ved vår Twitter ved å bruke #madnessface som tag, og man vil få 40 ekstra liga poeng. Husk å legge ved sitt Mansion Poker ”screen name” når man laster opp bilde, og husk at man må ha spilt 1 freeroll for å kunne motta disse poengene.

Last ned Mansion Poker for å delta i den siste freerollen kl 19:00 GMT lørdag 14. mai. Du trenger ikke å sette inn penger, men gjør man det så husk å bruke våe bonuskode “NOPN500” og få en 200 % opp til $1.000 i innskuddsbonus.

Hvis det oppleves noen problemer med noen av våre kampanjer, vennligst kontakt vår Ticketed Promo Support System.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories