888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Sammendrag av Poker Players Alliance sitt folkemøte i D.C.

  • Per-Kristian ArnesenPer-Kristian Arnesen
Internet Poker Legislation

Representanter for Poker Players Alliance har avholdt over 130 møter ved kontorene til “House og Senate” medlemmer ved Capitol Hill som en del av en organisert D. C tur på tirsdag. Kongressmedlemmet Joe Barton (R-Tex.) og John Campbell (R-Calif.) møte opp for å snakke til de PPA oppmøte som avholdt et folkemøte utenfor Capitol byggingen. Barton annonserte sine planer om sin egen avtale hvor han vil ta opp lisensieringen og reguleringen av internett poker senere i kongressen. Campbell er allerede med i en avtale med Barney Frank.

PPA sjefen John Pappas uttaler følgene:

"I thought the fly-in went better and more smoothly than we could ever have expected, especially when it was planned in three-and-a-half weeks."

"We met a lot of new and interested supporters for our cause and reinvigorated some old allies."

Store amerikanske aviser som USA Today og The Hill var på plass for å dekke møtene, hvor PPA styrformannen og tidligere senator Al D'Amato og 2004 World Series of Poker Main Event mesteren Greg Raymer holdt hvert sitt innlegg.

Kun 50 personer møte opp til det planlagte møte. PPA flydde inn 24 medlemmer til D. C som bestod av advokater og statsansatte som skulle møte representanter for organisasjonen som hadde med lovgivere fra California, Florida, Colorado, Kansas, Kentucky, Louisiana, Georgia, Illinois, Michigan, Massachusetts, New Hampshire, New Jersey, New York, North Carolina, Ohio, Oklahoma, Oregon, Pennsylvania, Tennessee, Texas, Utah, Virginia, Washington og Wisconsin. Men bare en brøkdel av disse møtte opp.

Pappas sier at omtrent et dusin av vanlige PPA medlemmer var kommet til D. C for å møte med disse representantene, mens 50 andre hadde møter med sine kontorer i deres egen stat. På tross av the U.S. Department of Justice har gjort sitt innhogg med Black Friday tiltalene og denne uken hvor Doylesroom er blitt beslaglagt var det forhåpninger at flere spillere ville vise sin aktivitet med å kjempe for legaliseringen av poker.

PPA sjefen John Pappas uttaler følgene:

"The lawmakers said at the rally exactly what we've been telling players for a long time, that your voices count" "The players need to be the ones driving this. Both of the members of Congress said that, if not for the PPA, this wouldn't be a topic in D.C. Obviously we would have liked to have more players there, but I'm not sure what the PPA could have done more to promote it. We did all we could and those who could make it made it, and we appreciate them being there. I'd like to think we can have a million-poker man march but past experience doing these things is that we're just going to get a handful of people who actually are going to make an effort to come to the rally."

Barton hadde håpet på å kunne flytte sin avtale gjennom House Energy and Commerce Committee, men fikk en bedre mulighet til å flytte pokeravtalen til ”House” siden Campbell sin avtale mest sannsynligvis ville bli flyttet til House Financial Services Committee hvor Rep. Spencer Bachus (R-Ala.) som er en bestemt motstander av internett gambling. Barton uttaler at PPS har vært innvoller i sluttfasen av avtalen.

"We believe the Barton bill will be very player friendly," sier Pappas.

"Will it be 100 percent of what players want? No. Will it be better than the status quo? Absolutely. We're not giving up on the Financial Services Committee but we think we have a better chance to move through the Energy and Commerce committee, where they don't have a chairman who is obstinate."

Pappas sier at mange folkemøter som ble avholdt på tirsdag fokuserte på medlemmene av ”Energy and Commerce Committee”, og at PPS vil vurdere flere folkemøter ved lokal kontorene hos sine nøkkelmedlemmer i fremtiden.

Han tror at slike folkemøter vil selv med et moderat utfall gjør en inntrykk på lovgivere i USA. Mange av PPA sine statsadvokater som møte medlemmene av kongressen i løpet av tirsdagen rapporterer at de representantene virket å kunne mer om saken, enn det de hadde i ved de 2 første møtene. Og dette er nå ikke noe nytt for dem, da de har hatt god tid til å sette seg inn saken.

This is a big industry here, folks," Rep. Campbell was quoted by USA Today as saying at the rally. "And if we put the consumer protections and everything we're talking about (into law) ... it won't be Americans playing on foreign sites. It will be foreigners playing on American sites.

Sammendrag av Poker Players Alliance sitt folkemøte i D.C. 101

Relaterte spillere

Hva synes du?