WSOP 2018

Rox Race til Brasil: Rake $1 - Delta i en BSOP freeroll

Rox Race til Brasil: Rake $1 - Delta i  en  BSOP freeroll 0001

Last ned Rox Poker for å kunne spille i et eksklusivt poeng race for å vinne 1 av 3 pakker til BSOP - Brazilian of Poker. Vinneren av poeng racet mottar en $4.000 BSOP, 2-7. plass spiller et ”single table” turnering for pakke nr 2, og alle som har spilt inn minst $1 i rake før 4. mai vil motta en billett til en freeroll den 14. mai kl 21:00 GMT med en tredje pakke til BSOP til vinneren.

PokerNews Rox Race til Brasil nærmer seg slutten, men ulikt andre poeng race har man enda tid til å starte sent, enten om man er en stor spiller eller bare spiller for at poker er gøy. Dette eksklusive racet mellom 20. april og 4. mai er belønnet med hele 3 stk $4.000 pakker til BSOP.

Vinneren av racet til vinne en $4.000 pakke til Brazilian Series of Poker, som inkluderer reisepenger ($1.750), hotell og innkjøp på $2.000 til en turnering. Andre til syvende plass vil spille en single table tournament den 7. mai kl 21:00 GMT hvor vinneren mottar samme pakke. Uansett om man ikke har spilt en hand enda så er det enda tid til å gjøre dette. Det er fordi alle som deltar i poeng racet og raker for minst $1 vil kunne spille i en freeroll 14. mai kl 21:00 GMT. Hvor vinneren vinner den tredje og siste $4.000 BSOP pakken.

Alt man trenger for å delta i denne serien er å laste ned Rox Poker via PokerNews og registrere en ny konto. Husk å bruke bonuskoden "PNEWS" for å sikre at man er kvalifisert til en 110 % opp til $600 innskuddsbonus.

Les vår Rox Poker Review

Info om BSOP

Brazilian Series of Poker er inne i sin sjette sesong og vil avholde 8 turneringer I løpet av 2011, som blir avholdt over fem forskjellige steder i Brasil. Disse vil bli vist ukentlig på TV i Brasil via ESPN. Det er 5 turneringer som gjenstår i årets serie.

Event #4 – 02 - 06 juni: Rio Quente/GO - Rio Quente Resorts
Event #5 – 04 -08 aug: São Paulo/SP
Event #6 – 15 -19.sep: TBA
Event #7 – 20- 24.okt: Curitiba/PR
Event #8 – 01 -05 des: São Paulo

Les vår Rox Poker Review

Hvis du opplever noen problemer med vår kampanjer, vennligst ta kontakt med vårt Ticketed Promo Support System.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories