888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now

Rox Race til Brasil: Rake $1 - Delta i en BSOP freeroll

  • Theodor JensenTheodor Jensen
Rox Race til Brasil: Rake $1 - Delta i  en  BSOP freeroll 0001

Last ned Rox Poker for å kunne spille i et eksklusivt poeng race for å vinne 1 av 3 pakker til BSOP - Brazilian of Poker. Vinneren av poeng racet mottar en $4.000 BSOP, 2-7. plass spiller et ”single table” turnering for pakke nr 2, og alle som har spilt inn minst $1 i rake før 4. mai vil motta en billett til en freeroll den 14. mai kl 21:00 GMT med en tredje pakke til BSOP til vinneren.

PokerNews Rox Race til Brasil nærmer seg slutten, men ulikt andre poeng race har man enda tid til å starte sent, enten om man er en stor spiller eller bare spiller for at poker er gøy. Dette eksklusive racet mellom 20. april og 4. mai er belønnet med hele 3 stk $4.000 pakker til BSOP.

Vinneren av racet til vinne en $4.000 pakke til Brazilian Series of Poker, som inkluderer reisepenger ($1.750), hotell og innkjøp på $2.000 til en turnering. Andre til syvende plass vil spille en single table tournament den 7. mai kl 21:00 GMT hvor vinneren mottar samme pakke. Uansett om man ikke har spilt en hand enda så er det enda tid til å gjøre dette. Det er fordi alle som deltar i poeng racet og raker for minst $1 vil kunne spille i en freeroll 14. mai kl 21:00 GMT. Hvor vinneren vinner den tredje og siste $4.000 BSOP pakken.

Alt man trenger for å delta i denne serien er å laste ned Rox Poker via PokerNews og registrere en ny konto. Husk å bruke bonuskoden "PNEWS" for å sikre at man er kvalifisert til en 110 % opp til $600 innskuddsbonus.

Les vår Rox Poker Review

Info om BSOP

Brazilian Series of Poker er inne i sin sjette sesong og vil avholde 8 turneringer I løpet av 2011, som blir avholdt over fem forskjellige steder i Brasil. Disse vil bli vist ukentlig på TV i Brasil via ESPN. Det er 5 turneringer som gjenstår i årets serie.

Event #4 – 02 - 06 juni: Rio Quente/GO - Rio Quente Resorts
Event #5 – 04 -08 aug: São Paulo/SP
Event #6 – 15 -19.sep: TBA
Event #7 – 20- 24.okt: Curitiba/PR
Event #8 – 01 -05 des: São Paulo

Les vår Rox Poker Review

Hvis du opplever noen problemer med vår kampanjer, vennligst ta kontakt med vårt Ticketed Promo Support System.

More Stories

Hva synes du?