PokerStars Women`s Poker Leauge - No Men allowed!

PokerStars Women`s Poker Leauge  - No Men allowed! 0001

Women’s Poker League - No men allowed!

Liv Boeree og Vanessa Rousso er to av PokerStars sine pokerbabes, som begge har vunnet mye på nett og live, PokerStars har opprettet en egen pokerliga for kvinner.

PokerStars Women`s Poker Leauge  - No Men allowed! 101

Vinn penger og eventpakker hver måned!

PokerStars Women’s Poker League er perfekt for alle Stars sine kvinnelige spillere som ønsker å ha det moro samtidig som de konkurrerer mot andre spillere fra hele verden. Enda bedre blir det når man i tillegg har muligheten til å vinne noen fantastiske premier! Med to spillnivå kan du velge mellom buy-in på $0,10 eller $1,10 kan alle kvinnelige spillere delta, og Stars tilbyr turneringer hver eneste dag.

Spill om ligapoeng hver gang du deltar i en turnering, og på gevinsthylla står pengepremier og PokerStars Women Live-pakker! Premiene vil utbetales i henhold til hvor mange poeng spillerne har opptjent ved slutten av hver måned og ved årets slutt. Du opptjener til og med poeng ved bare å delta, så jo mer du spiller, desto fler poeng får du. Og du holder oversikt over hvordan du ligger an på rangeringssiden. Tabellen oppdateres regelmessig.

Ukentlige freerolls

De ukentlige Sunday Freerolls er en morsom måte å spille med sine venninner på og gir sjansen til å vinne ligabilletter gratis. Women`s Poker League-freerolles spilles hver søndag kl. 14.00 ET og deler ut 100 $0,10-ligapremier hver uke. Det er en sjanse til å prøve Women`s Poker League helt gratis!

Dersom du er ny hos PokerStars, er dette det perfekte tidspunktet for å begynne å spille på verdens største pokerside. Last ganske enkelt ned PokerStars sin gratis pokerprogramvare gjennom PokerNews, og for spillere som gjennomfører sitt første innskudd med ekte penger mottar i tillegg PokerStars’ 100 % velkomstbonus opp til $600! Bruk bonuskoden STARS600 og markedsføringskoden NORWEGIANPOKERNEWS ved registreringen og ved innskudd. Ikke bare kan du spille i Woman Poker Leauge, men ved å tjene 75 VPP i mai måned mens du spiller Woman Poker Leauge er du også kvalifisert til vår $15.000 Sunday Million Freeoll den 26. juni. Hvor billetter til Sunday Million turneringer kan vinnes.

Glem ikke at dette bare er en av mange aktiviteter Stars tilbyr sine kvinnelige spillere. Besøk PokerStars' sin kvinneside for flere eksklusive kampanjer forbeholdt kvinner, og siste nytt fra disse.

Hvordan spiller man i Women’s Poker League
Turneringer kjører hver dag som listet under, og poeng deles ut i samtlige av dem. Det er to liganivå, en $0,10-liga og en $1,10-liga, med to turneringer hver dag på begge nivåene. Du finner Women’s Poker League i PokerStars-lobbyen under Turneringer > Alle. Du kan også skrive inn “Women” i turneringsfilteret for å finne turneringene. Merk: Spillet er begrenset til en turnering per dag på hvert liganivå. For å registrere seg, åpner man PokerStars-lobbyen og klikker på Turneringer etterfulgt av Alle.

PokerStars Women`s Poker Leauge  - No Men allowed! 102

Ukentlige freerolls

PokerStars Women`s Poker Leauge  - No Men allowed! 103

Poeng
Poeng vil bli tildelt i hver turnering som følger.

PokerStars Women`s Poker Leauge  - No Men allowed! 104

Premier
Pengepremier og PokerStars Women Live event-pakker vil deles ut som følger.

PokerStars Women`s Poker Leauge  - No Men allowed! 105

Månedlig

PokerStars Women`s Poker Leauge  - No Men allowed! 106

Årlig

PokerStars Women`s Poker Leauge  - No Men allowed! 107

Sørg for å ta en titt på PokerStars sin FAQ-side før man begynner å spille i ligaturneringene. Dersom du ønsker å følge PokerStars Women’s League på Facebook, kan man bli med i fansiden for å se nyheter og rapporter fra ligaen.

Dersom man har spørsmål om PokerStars Women’s Poker League, kontakt PokerStars sin support@pokerstars.com.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories