WSOP 2018

Pokernyheter - 26. mai - Franzen sier seg skyldig

Pokernyheter - 26. mai - Franzen sier seg skyldig 0001

Leter man etter toppnyheter fra pokerverden rundt? Da bør man følge med nyhetene hos PokerNews Norge. I de siste dagers nyheter kan du lese om: Bodog har endret domenenavnet, online pokertrafikk rapporter, Franzen sier seg skyldig i tiltalene mot seg og får PokerStars problemer i Australia?

Gikk du glipp av disse nyhetene?

High Stakes Poker sesong 7 - Siste episode
Få med deg siste episode av High Stakes Poker sesong 7, vil Negreanu fortsatt være en tapende spiller i High Stakes Poker etter syv sesonger?

2011 WSOP Rookie Roundup: Viktor "Isildur1" Blom
I denne utgaven av WSOP Rookie Roundup har vi sett nærmere på den mystiske svenske Viktor "Isildur1" Blom.

Black Friday oppdatering: Doylesroom er blitt beslaglagt
En føderal domstol i Maryland i USA har blant annet tatt beslag i DoylesRoom og 9 andre gambling sider og reist tiltale mot disse. Spesial agenter har blant annet jobbet 2 år under inkognito for å avdekke ulovligheter ved flere selskaper.

Fra Bodog.com til Bodog.eu

Pokernyheter - 26. mai - Franzen sier seg skyldig 101

Bodog var ikke en del av de nye ”Black Friday” tiltalene. Selskapet har vært forut og flytt sitt domene navn fra Bodog.com til Bodog.eu. Den eneste beskjeden fra Bodog vedrørende denne endringen er selve landingssiden, som kan ka se på høyresiden. I følge Bodog er endringen en del av deres utvidelse til nye markeder. Bodog tar igjen sjanser dersom DOJ skulle finne på å stenge deres domener. Da på mandag det ble rapportert at det var nye sider som hadde fått sine sider beslaglagt og endret siden til ”Seized by the U.S. Immigration and Customs Enforcement - Homeland Security Investigations."

Online pokertrafikk rapporter

Trafikken ved online pokersidene fortsetter å falle. I følge PokerScout falt trafikken med 2,6 % forrige uke. Fallet utgjorde mye for Full Tilt Poker som falt med 11 % den uken og totalt 32 % i år. Cereus Network fikk et fall i trafikken på hele 75 % i forrige uke etter at de blokkerte spillere fra USA. Siden Black Friday (15. april) har Cereus nettverket falt hele 96 %.

De topp 4 pokersider som er rangert er, PokerStars, Full Tilt Poker, PartyPoker og iPoker, alle sidene har behold deres posisjoner i 19 uker på listen.

Merge Network som har hatt en økning på 149 % i rykket opp fra 9. plassen til en 8. plass og byttet plass med PokerStars.fr.
Siden i fjor har online pokertrafikken hatt en nedgang på 17 %.
Vil du lese mer om online pokertrafikken og se trafikken direkte, sjekk ut PokerScout.com.

Franzen sier seg skyldig

En av de 11 saksøkte etter i den pågående onlinepoker tiltale saken, Bradley Franzen sa seg skyldig i tiltalene mot han. Franzen som er eier av en betalingsløsning firma uttalte seg til U.S. Magistrate Judge Nathaniel Fox at han løy til bankene og opprettet falske selskaper og nettsider for og skjulte betalingene.

Franzen som ble tiltalt på 9 punkter den 15. april sa seg skyldig på 3 av punktene på mandag, inkludert banksvindel og hvitvasking av penger. Han kan risikere opptil 30 års fengsel og vil bli dømt i en rettssak den 26. august. I følge påtalemyndighetene kan Franzen få en kortere straff grunnet hans samarbeid med dem, dommer Fox sa at Franzen miste ut ukjent beløp som var inntjent mens han behandlet betalinger for onlinepoker selskapene.

Bloomberg.com har mer om saken.

PokerStars med problemer i Australia?

I følge EGRMagazine kan PokerStars bli møtt med problemer i Australia. Et av PokerStars sine datterselskaper som er eid av Oldford Group, kan være under etterforskning av Australias Interactive Gambling Act. Oldford Group er også på dypt vann i USA. Et av deres selskaper er også saksøkt etter tiltalene etter Black Friday den 15. april. GP sin informasjonstjeneste utfører markedsføringstjenester for PokerStars i Australia.

Interactive Gambling Act gjør det ulovlig for selskaper å markedsføre gambling og kan bli straffet med bøter opptil AUD$ 1,1 millioner hver dag, selv om at ingen selskaper er blitt dømt enda.
I følge en australsk avis The Courier-Mail prøver Australian Crime Commission seg på å få regjeringen til å nekte online pokersider som prøver seg på omveier med loven ved å bruke forskjellige markedstaktikker.

For å finne mer ut om denne saken, sjekk ut EGRMagazine.com.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories