WSOP 2018

PokerNews Social Media Madness $400 Freeroll kl 19:00 GMT

PokerNews Social Media Madness $400 Freeroll kl 19:00 GMT 0001

Opprett en Mansion Poker spillerkonto for å kunne spille i de 2 gjenværende $400 freerolls og en liga med $2.000 i premipotten.. Det beste med disse freerollene er at man ikke trenger å gjøre innskudd for å delta i PokerNews Social Media Madness, og det finnes en til måte å tjene ekstra poeng til ledertavlen i ligaen. Neste freeroll er 9. mai kl 19:00 GMT.

Det er enda nok av tid til å hevde seg i toppen av vår $2.000 PokerNews Social Media Madness ledertavle, hvor man kan vinne en del av premiepotten på $2.000. Man trenger kun en Mansion Poker spillerkonto – ingen innskudd er påkrevd!

PokerNews Social Media Madness

9 og 14. mai
Vinneren av hver freeroll mottar 50 poeng, nr 2 mottar 49 poeng, nr 3 48 poeng osv. Premiepotten på $4.000 i ligaen vil bli utbetalt etter at alle 6 freerollene er avsluttet til topp 40. Første premien er på $480. og det gjenstår bare 2 igjen.

Mer informasjon finner man i PokerNews Social Media Madness League side.

Hvis oss ditt villeste pokeransikt - Oppdatering

PokerNews Social Media Madness 0 Freeroll kl 19:00 GMT 101

Bildene har kommet på flere av PokerNews sine Facebook sider, hvor spillere laster opp sine pokeransikt, men DU kan bli den første hos PokerNews Norge. Utrolig, men sant så har ikke de 8 som leder ledertavlen enda ikke lastet opp sitt pokeransikt som kan øke deres poengsum. Er du vill i ansiktet? Man kan lett overta ledelsen ved ledertavlen ved å laste opp sitt villeste pokeransikt.

Dette gjøres ved at man poster et bilde av ditt pokeransikt til vår Facebook Wall eller til Twitter og merk med #madnessface og vi vil gi alle som gjør dette 40 liga poeng . Bare husk å legge ved ditt Mansion Poker "screen name", slik at vi vet hvem som skal krediteres 40 poeng, og spill minst 1 freeroll for å motta poengene.

Last ned og register en Mansion Poker spillerkonto i dag og benytt deg vår bonuskode NOPN500 hvis man velger å sette inn penger, for å få vår 200 % opp til $1.000 i innskuddsbonus.

Hvis det oppleves noen problemer med noen av våre kampanjer, vennligst kontakt Ticketed Promo Support System.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories