WSOP 2018

PokerNews: Gratis $50 bonus + reload bonus hos PartyPoker

PokerNews: Gratis $50 bonus + reload bonus hos PartyPoker 0001

Registrer en helt ny PartyPoker konto gjennom PokerNews og du vil få $50 helt gratis og ved et innskudd på $50 kan dette kombineres med en bonus på $100, som blir utbetalt to ganger raskere enn noen andre PartyPoker bonuser på nettet.

PokerNews og PartyPoker har alltid hatt et godt samarbeid og over de 2 siste årene har tusenvis av PokerNews lesere benyttet seg av to PartyPoker bonuser som man kun finner hos PokerNews.

Den første eksklusive bonusen trenger du ikke å sette inn penger. Du får en bonus på $50 til å bygge videre din gratis bankroll, og det uten å gjøre innskudd. Først får du $25 direkte inn på din PartyPoker konto og de resterende $25 blir utbetalt når du har spilt inn 200 PartyPokerpoeng. Bare gå videre til vår gratis $50 side og følg instruksene og bruk bonuskoden {NO50FREE}. Den andre bonusen er en eksklusiv reload bonus til våre spillere som er 100 % opp til $50 ved bruk av bonuskoden "PNEWS50".

De beste PartyPoker bonuser uansett nettsted

Den virkelige fordelen her at man kan benytte seg av begge bonuskodene samtidig, slik at man får den beste $100 bonusen som fines hos PartyPoker, uansett nettsted. Hvis du har signert en PartyPoker konto et annet sted må du gjøre et innskudd på $100 for å få en tilsvarende 100 & bonus på $100. Deretter må du spille deg til 600 PartyPokerpoeng. Hos PokerNews trenger du bare å gjøre halvparten av innskuddet og poengene. Bare følg vår guide nedenfor.

Ved å registrere din første PartyPoker konto gjennom PokerNews og du følger instruksjonene som følger, vil du få $100 ved innskudd på $50 og 350 PartyPokerpoeng, istedenfor innskudd på $100 og 600 PartyPokerpoeng slik vår konkurrenter tilbyr.
Bare husk - - IKKE GJØR INNSKUDD før du har mottatt dine første gratis $25, ellers vil du ikke være berettiget til begge våre eksklusive bonuser.

***Sjekk ut vår PartyPoker bonus side ***

Innskuddsmuligheter hos PartyPoker

Grunnet forbudet med bruk av Visa/MasterCard for norske borgere på nettspill anbefaler PokerNews bruk av følgene betalingsmuligheter da muligheten for innskudd med Visa og MasterCard er begrenset:

NB: Ved enkelte betalingsløsninger kan man bruke Visa/MasterCard til å fylle opp sin konto med, dette avhenger om din bank tillater dette.

Hvis det oppleves noen problemer med noen av våre kampanjer, vennligst kontakt vår Ticketed Promo Support System.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories