WSOP 2018

PartyPokernyheter: WPT Live Stream fra Spanish Championship

WPT Live Stream

Nok en travel uke hos PartyPoker, Tony G har lansert flere YouTube videoer, Mike Sexton har gitt råd til WSOP og WPT Spanish Championship blir streamet live.

WPT Spanish Championship Live Stream
Etterfulgt av to vellykkede live streams, PartyPoker er klare til å sende WPT Spanish Championship direkte ved PokerStars blogg. Finalebordet finner sted søndag 29. mai kl 15:00 CET og vil bli streamet direkte med visning av spillernes kort og kommentering fra Jesse May. Disse live streams har virkelig endret all pokerdekning i det siste, så husk å stille inn på PartyPoker Blog til helgen.

Mike Sexton’s WSOP råd
Mike Sexton har gitt mange PartyPoker kvalifiserte spillere som skal til WSOP og Las Vegas i sommer, fra PartyPoker bloggen har vi hentet denne videoen. Mike Sexton gir her råd til WSOP kvalifiserte spillere før WSOP i fjor.

On Your BroomStick and Set Those Puppies Free
Sjekk ut noen av TonyG sine YouTube videoer, her kommer han med Harry Potter lookalike David Wamphew og TonyG lookalike John Eames i lag:

Set Those Puppies Free

PartyPokernyheter: WPT Live Stream fra Spanish Championship 101

Den beste bonusen innen online poker

PokerNews har den beste PartyPoker bonus i verden, og du kan dra fordeler enten om du setter inn penger eller starte uten penger. Bare som en påminnelse så får du $50 helt GRATIS når du registrerer en PartyPoker konto gjennom PokerNews, følg vår guide og bruk bonus koden {NO50FREE}. Du trenger ikke å sette inn 1 krone eller gi fra deg bankinformasjon. Denne bonusen er eksklusiv for PokerNews.

Er du ikke fornøyd med $50 kan du bruke vår bonus kombinert med vår eksklusive reload bonus og få $100 for innskudd på $50 . Ikke bare får du en bonus, men å spille seg til bonusen er mye enklere gjennom PokerNews enn hos våre konkurrenter. Hvis du har signert med PartyPoker et annet sted vil du måtte gjøre innskudd på $100 for å få en $100 bonus, og deretter spille inn 600 Partypoker poeng. Mens gjennom PokerNews får du same bonusen med halvparten av innskuddet og nesten halvparten av poeng inntjeningen. Bare følg vår steg for steg guide.

Hvis det oppleves noen problemer med noen av våre kampanjer, vennligst kontakt vår Ticketed Primo Support System.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories