888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Partynyheter: Prop Bets, Postkort og Podcasts

Partynyheter: Prop Bets, Postkort og Podcasts 0001

I denne uken av nyheter fra PartyPoker; få et postkort på nett fra Team PartyPoker, Poker Show er tilbake og hør hvordan Tony G løp mot en profesjonell basketballspiller.

Jeg har et tilbud til deg….
Ved PartyPoker bloggen, har Chris Tessaro skrevet en bra artikkel om kulturen om prop bets innen poker. Han er skrevet om noen av dem beste historiene inne poker, inkludert Huck Sedds som stod i sjøen i over 18 timer, Howard Lederer sitt vedemål om å bli vegetarianer og Kara Scott som måtte gå en ”bunny” drakt (playboy) etter å ha tapt et ”pro bet”. Han skriver også om et prop bet som involverte, selvfølgelig Tony G, som man kanskje ikke har hørt om tidligere:

“PartyPoker’s own Tony G loves a good prop bet too. The G once ran a midnight footrace against an ex-pro basketball player. Tony got to run forward, while the athlete had to run backwards. Tony lost. Perhaps if he had taken his bike he might have had a better shot.”

Les hele artikkelen ved PartyPoker Bloggen.

Partynyheter: Prop Bets, Postkort og Podcasts 101

Postkort fra PartyPoker på Facebook

Hvis man ikke har sjekket PartyPoker sin Facebook fan side, bør man sjekke det ut i dag. De kommer med noe artige stunts fremover. I denne uken har de lansert PartyPoker Postcard App.
Vil man være med i sitt eget pernsonlige postkort med PartyPoker sin egen Tony G og Kara Scott eller Royal Flush Girls fra WPT? Følg denne link and you can do just that.

Poker Show snakker om Full Tilt Poker
Poker Show med Jesse May er tilbake denne uken med blant annet med Jared Tendler; treneren til den legendariske ”grinder og Big Game V kommentator “Leatherass” Schmidt. Snart kommer Jesse med diskusjoner om sakenes tilstand etter Black Friday.

Hør The Poker Show med Jesse May

Partynyheter: Prop Bets, Postkort og Podcasts 102

Den beste bonusen innen online poker

PokerNews har den beste PartyPoker bonus i verden, og du kan dra fordeler enten om du setter inn penger eller starte uten penger.
Bare som en påminnelse så får du $50 helt GRATIS når du registrerer en PartyPoker konto gjennom PokerNews, følg vår guide og bruk bonus koden {NO50FREE}. Du trenger ikke å sette inn 1 krone eller gi fra deg bankinformasjon. Denne bonusen er eksklusiv for PokerNews.

Er du ikke fornøyd med $50 kan du bruke vår bonus kombinert med vår eksklusive reload bonus og få $100 for innskudd på $50 . Ikke bare får du en bonus, men å spille seg til bonusen er mye enklere gjennom PokerNews enn hos vår konkurrenter. Hvis du har signert med PartyPoker et annet sted vil du måtte gjøre innskudd på $100 for å få en $100 bonus, og deretter spille inn 600 Partypoker poeng. Mens gjennom PokerNews får du same bonusen med halvparten av innskuddet og nesten halvparten av poeng inntjeningen. Bare følg vår steg for steg guide.

Hvis det oppleves noen problemer med noen av våre kampanjer, vennligst kontakt vår Ticketed Primo Support System.

Hva synes du?