PartyPoker med gratis penger og den beste reload bonusen

PartyPoker med gratis penger og den beste reload bonusen 0001

Registrer en PartyPoker konto hos PokerNews og man vil få GRATIS $50 i sin første bankroll, man kan også sette inn $50 og kombinere dette med en bonus på $100. Denne bonusen vil man spille seg gjennom to ganger raskere enn noen annen PartyPoker bonus. Vår GRATIS $50 bonus uten INNSKUDD er allerede blitt benyttet av flere tusen Club PokerNews medlemmer, verden over.

Dette er onlinepoker sin beste bonus

Bare som en påminnelse på hvordan man går fram for å gjøre krav på sine $50 gratis. Først trenger man en PartyPoker konto gjennom PokerNews, følg deretter instruksjonene som følger og bruk bonuskoden NO50FREE. Man trenger ikke å sette inn penger gjennom Paysafe, Neteller eller bankoverføringer. Dette er en virkelig en bonus som gir spillere gratis penger.

Vil man ha mer i bonuspenger, benytter man seg av vår gratis $50 bonus kombinert med vår eksklusive reload bonus. Med denne får en man $100 i bonus ved å sette inn $50 gjennom PartyPoker sine innbetalingstjenester som er:

Fordelen med denne reload bonusen (PNEWS50) er at inntjeningskravene er mye lavere gjennom PokerNews, enn ved en tilsvarende bonus på nettet.

Sette inn penger? Vår innskuddsbonus er den beste

La oss forklare hvordan dette fungerer. Dersom en PartyPoker konto er registrert et annet sted, vil man kunne sette inn $100 for å spille til seg en 100 % bonus på $100 ved 600 PartyPoker poeng. Mens hos PokerNews får man den samme bonusen med halve innskuddet ($50) og nesten halvparten av poengene som kreves.

Følg vår guide som viser deg nøyaktig hva man skal gjøre.

Registrer din aller første konto hos PartyPoker gjennom PokerNews, følg deretter instruksjonene som følger. Man kan få $100 ved et innskudd på $50 ved å tjene inn 350 Partypoeng, ikke med et innskudd på $100 og 600 Partypoeng som du finner andre steder på nettet.

Dette betyr at gjennom PokerNews trenger man 2 x PartyPoker poeng, mens hos våres nærmeste konkurrent er det hele 8 x PartyPoker poeng. Dette er et bevis på at PokerNews har de beste PartyPoker bonuser på nettet.

Bare husk – IKKE GJØR INNSKUDD før man har mottatt sine første $25 til sin Party konto. Ellers så vil man IKKE kunne bruke begge bonusene.

Hvis det oppleves noen problemer med våre kampanjer, vennligst ta kontakt med vårt Ticketed Promo Support System.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories