WSOP 2018

Partynyheter: Det er WSOP kvalifiserings feber nå

WSOP

Det har aldri vært en bedre anledning til å bli med PartyPoker, spesielt hvis man leter etter kvalifisering til WSOP Main Event i sommer..

WSOP feber hos PartyPoker
Det er forhåpninger til WSOP – World Series of Poker hos PartyPoker som i denne uken ved PartyPoker Bloggen, har snakket med noen heldige spillere som allerede har kvalifisert seg for main eventen.

“I’ve started playing on Party Poker with the target to qualify for WSOP 2011 Main Event. Party Poker is one of the sites with the earliest qualifiers for WSOP 2011.”

Oernie76 fra Sveits

“I was extremely pumped to win this trip and I expect to come home with a good cheque, if not a bracelet. Being from Western Canada, Vegas is a convenient destination, and thus I’ve been there numerous times in the past, though this will be my first trip for the WSOP.”

T8yourmoney fra Kanada

“I have never played such a big tournament so, yes, I’m excited to play this big event. I went two times before on holiday to the USA. On every one of those trips I stayed three days in Las Vegas so I know this gambling-paradise well.”

onkelz433 fra Tyskland

Man kan kvalifisere seg til World Series of Poker i daglige $750 kvalifiseringer hos PartyPoker gjennom satellitter som starter fra $2.

The Gladiator Returns
En annen måte å pakke sin WSOP koffert er for våre CASH spillere. Gjennom hele mai måned har The Gladiator vendt tilbake, en måned med poeng utfordringer som ikke bare kan gi store penger, men også en pakke garantert til World Series of Poker Main Event. Ved å tjene penger over flere dager blir premiene større. Det er opp til $4.000 i penger som kan vinnes og alle som vinner pengepremier vil også motta en $25.000 freeroll billett, som gir en ekstra mulighet til å vinne enda mer.

Ikke glem og opt-in/registrere seg for å spille i ”the Gladiator”.

Partynyheter: Det er WSOP kvalifiserings feber nå 101

Raskere vei til Palladium VIP

Har du vært eller er en storspiller ved en annen pokerside og vil over til PartyPoker? Send bevis på at du er eller har vært en VIP spiller til vip@palladiumlounge.com og tjen 1 000 poeng innen 15 dager for å oppgradere din VIP status.

Partynyheter: Det er WSOP kvalifiserings feber nå 102

Den beste bonusen innen online poker

PokerNews har den beste PartyPoker bonus i verden, og du kan dra fordeler enten om du setter inn penger eller starte uten penger.
Bare som en påminnelse så får du $50 helt GRATIS når du registrerer en PartyPoker konto gjennom PokerNews, følg vår guide og bruk bonus koden PN50Free. Du trenger ikke å sette inn 1 krone eller gi fra deg bankinformasjon. Denne bonusen er eksklusiv for PokerNews.

Er du ikke fornøyd med $50 kan du bruke vår bonus kombinert med vår eksklusive reload bonus og få $100 for innskudd på $50 . Ikke bare får du en bonus, men å spille seg til bonusen er mye enklere gjennom PokerNews enn hos vår konkurrenter. Hvis du har signert med PartyPoker et annet sted vil du måtte gjøre innskudd på $100 for å få en $100 bonus, og deretter spille inn 600 Partypoker poeng. Mens gjennom PokerNews får du same bonusen med halvparten av innskuddet og nesten halvparten av poeng inntjeningen. Bare følg vår steg for steg guide. {id:3526}

Hvis du opplever noen problemer med noen av våre kampanjer, vennligst kontakt vår Ticketed Primo Support System.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories