888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Nyheter fra PartyPoker: Premier for en halv million dollar

PartyPoker

Denne uken hos PartyPoker kommer det en ny kampanje for juni måned hvor man kan vinne en Porsche 911 Carrera og Tatjana Pasalic snakker om kickboksing med Agnieszka Rylik.

DEN STORE TREKNINGEN
Hver måned belønner PartyPoker sine lojale spillere med nye kampanjer og tilbud. Nå i juni vil det hver dag være en premietrekning hvor man kan vinne en Porsche 911, luksus ferie til Las Vegas og til Caribbean pluss hundrevis av gadgets som iPads og TV`er. For hvert PartyPoker poeng du vinner, vinner du en billett til den STORE TREKNINGEN. Billettene kan brukes på nytt hverdag og gir deg enda flere muligheter til å vinne. Det er premier for totalt en halv million dollar, inkludert en spesial mega trekning på søndager.

Nyheter fra PartyPoker: Premier for en halv million dollar 101

Kickboksing med Agnieszka Rylik

Tatjana Pasalic snakker om kickboksing, poker og morsrollen med tv vertinnen Agnieszka Rylik under WPT Spanish Championships, se video fra dette hos PartyPoker Blog.

Nyheter fra PartyPoker: Premier for en halv million dollar 102

PokerNews har den beste PartyPoker bonus i verden, og du kan dra fordeler enten om du setter inn penger eller starte uten penger. Bare som en påminnelse så får du $50 helt GRATIS når du registrerer en PartyPoker konto gjennom PokerNews, følg vår guide og bruk bonus koden {NO50FREE}. Du trenger ikke å sette inn 1 krone eller gi fra deg bankinformasjon. Denne bonusen er eksklusiv for PokerNews.

Er du ikke fornøyd med $50 kan du bruke vår bonus kombinert med vår eksklusive reload bonus og få $100 for innskudd på $50 . Ikke bare får du en bonus, men å spille seg til bonusen er mye enklere gjennom PokerNews enn hos våre konkurrenter. Hvis du har signert med PartyPoker et annet sted vil du måtte gjøre innskudd på $100 for å få en $100 bonus, og deretter spille inn 600 Partypoker poeng. Mens gjennom PokerNews får du same bonusen med halvparten av innskuddet og nesten halvparten av poeng inntjeningen. Bare følg vår steg for steg guide.

Følg oss på Facebook eller Twitter, for flere pokernyheter fra inn og utland.

Nyheter fra PartyPoker: Premier for en halv million dollar 103

Hvis det oppleves noen problemer med noen av våre kampanjer, vennligst kontakt vår Ticketed Primo Support System.

Hva synes du?