Isildur1 kjørte over Gavz101 - Er i pluss for året

Når det gjelder Viktor Blom er vi blitt vant til at det svinger godt i hans bankroll hvor store summer skifter eier i økter som kan vare opp mot 10 timer, om ikke lengre. Etter øktene den 17. mai og maraton økten den 19. mai mot Gavz101 har Isildur1 vært veldig aktiv ved pokerbordene og dette vises godt i hans bankroll, til nå i mai måned er han opp over $400.000 i pluss og har med dette kommet seg i pluss etter tapet han påførte seg tidligere i år.

Klikk for et større bilde
Klikk for et større bilde

Selv om gevinsten han sitter igjen med er småpenger for spillere ved dette nivået, er det vanskelig å hente inn et underskudd på -$400.000 til et overskudd på ca $50.000 og dette på under en måned. Dette beviser hvilken farlig spiller Isildur1 virkelig er.

Alle spillere har sine svingninger selv om Isildur1 sine svingninger er noe større enn de det ”vi” vanlige spillere opplever. Dette skyldes at han har en uredd og veldig aggressiv spillestil, noe motstanderne har problemer med kunne lese. Han startet året hos PokerStars med å tape $190.000 i januar, for så å være $500.000 i pluss etter februar. Mars ble virkelig et mareritt måned for Isildur1, som ikke bare tapte en halv million dollar han hadde i pluss, han måtte også betale $380.000 av sin egen lomme. I april fortsatte tapene og hans minus vokste til $398.480 ved månedsskifte.

Klikk for et større bilde
Klikk for et større bilde

Etter 26 dager unnagjort av mai måned har Viktor Blom hentet igjen nesten hele sitt tap og er igjen pluss på kontoen, selv om det bare er ”$48.000”. Denne summen er småpenger som daglig spiller på $25/$500 eller $100/$200 bord.

Vil du følge Isildur1 når han spiller nettpoker, åpne en PokerStars konto i dag. Og hvorfor ikke gjøre dette samtidig med et innskudd og spill deg til 75 VPPs innen 31. mai og du er kvalifisert til en $15.000 Sunday Million freeroll som spilles den 26. juni. Alt som kreves er å ha en PokerStars konto som er åpnet gjennom PokerNews og 75 innspilte VPPs i mai måned.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories