WSOP 2018

Hevder Absolute Poker driver fra Norge

Hevder Absolute Poker driver fra Norge 0001

I følge en artikkel i dagens utgave VG Nett som er hentet fra Dagens Næringsliv er det påstander om at et av verdens største nettpokerselskaper kontrolleres i realiteten av et lite norsk holdingsselskap.

Konkursbegjæring mot Absolute Poker

PokerNews skrev en artikkel den 5. mai hvor UB og Absolute Poker søker om en konkursbegjæring og denne nyheten om konkursbegjæringen har spred seg over hele verden. Det er det faktum at Blanca Gaming som er moderselskapet til UB og AP ikke vil bli berørt av en konkursbegjæring fra det norske selskapet Madeira Fjord, som er et holdingselskap i følge en pressemelding fra selskapet.

Skjuler enorme pengestrømmer skjult gjennom flere holdingselskaper

Videre i saken hos VG/DN viser det seg at Absolute Poker kontrolleres av nettopp det Norske holdingselskapet Madeira Fjord, og det gjennom et komplisert nettverk av holding- og datterselskaper i blant annet Malta, Costa Riga, Belize, Madeira, Sveits og Argentina.

På nettopp denne måten kan enorme pengestrømmer holdes skjult for amerikanske og norske etterforskere.

Les mer om saken hos VG.
Bildekilde: VG

Hva synes du?

More Stories

Other Stories