WSOP 2018

European Poker Tour San Remo dag 4: Vegard Nygård utslått

Nicolas Yunis

60 spillere returnerte til dag 4 av PokerStars European Poker Tour San Remo som ble en kort dag ettersom feltet ble raskt spilt ned til 24 spillere i det femte nivået. Nicolas Yunis, fra Chile som er bosatt i Norge leder turneringen. Yunis som er en PokerStars spiller har også bodd i USA i flere år, og benyttet seg av fordelen ved å spille på et bord som bestod av short stacks, med kun 1 big stack på sin høyre side. Yunis avsluttet dagen med 2.281.000 i chips og eneste stack over 2 millioner til dag.

Vegard ”gaffel” Nygård er ute av EPT San Remo

Vegar ”gaffel” Nygård gikk all-in med sine siste 175.000 fra knappen og fikk syn i fra Andrew Teng som satt i lille blind.
Nygård: {a-Spades}{3-Diamonds}
Teng: {4-Hearts}{4-Spades}

Det ble dessverre ikke noen forbedring for Nygård hvor bordet viste {k-Diamonds}{10-Hearts}{7-Spades}{5-Hearts}{7-Diamonds}. Vegard endte som beste norske på en 43.plass og fikk med seg €17.500 i premie. Vegard "gaffel" Nygård kvalifiserte seg til PokerStars EPT San Remo gjennom PokerStars sine kvalifisering ssatellitter.

Utslåingene startet tidlig fra selv etter at flere spillere nølte lenge med å få på sine få chips de hadde igjen. David Vamplew, som vant EPT London ble utslått tidlig da han uten suksess med {a-Spades}{j-Hearts} møtte Freddy Darakjiansine {7-Diamonds}{7-Clubs}, bordet viste {10-Clubs}{8-Spades}{5-Spades}{7-Spades}{6-Hearts}. Team PokerStars proffen Richard Toth fulgte etter Vamplew like etterpå, etter han høynet all-in med par i ni mot chiplederen til dag 4 Georgios Manousos som satt på esse par. Tidligere EPT finalisten Ludovic Lacay hadde spilt veldig bra poker helt til han med {6-}{5-} i en {Q-}{6-}{5-} flopp var all –in mot Roberto Spada sine {K-}{K-}, og opplevde en kjip utdragning med {4-}{4-} på turn og river. Etter denne potten var Spada i ledelsen, med slet med å beholde den etter å ha tapt potter mot Rupert Elder og Luca Cavecchi for å så rase nedover listen.

Dag 4 sin siste spiller til å forlate var Antonio Russo, som hadde kun 5 store blinde igjen med {A-Clubs}{6-Spades} mot Antonino Venner {a-Spades}{10-Hearts} og klarte ikke å treffe en sekser i bordet {10-Spades}{K-Hearts}{2-Clubs}{J-Diamonds}{5-Diamonds} .
Mandag blir det spilt ned til de siste 8 spillere, hvor 1 av disse skal ta over EPT San Remo tittelen etter Liv Boeree.

Følg PokerNews sitt Live Update Team fra kl 12:00 CEST på dag 5 og hvor det skal spille ned til de siste 8 spillerne.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories