WSOP 2018

Pokernyheter - 5.mai - Falske kortstokker beslaglagt

Pokernyheter - 5.mai - Falske kortstokker beslaglagt 0001

Leter du etter toppnyheter fra pokerverden rundt? Da bør du følge med nyhetene hos PokerNews Norge. I de siste dagers nyheter kan du lese om: Full Tilt med uttalelser om utbetalinger til sine amerikanske spillere, WSOP re-matc avstemingen er i gang, High Stakes Poker med ny sponsor?, trafikk rapport fra Pokersacout og The Micros har lansert en sang og video.

Gikk du glipp av disse nyhetene?

40 falske kortstokker er blitt beslaglagt i KristiansandI følge Aftenbladet og Fedrelandsvennen beslaglag tollvesenet i Kristiansand 40 kortstokker som skjuler kortene sin verdi på baksiden, og som er synlig ved hjelp av en spesial brille eller kontaktlinse. Disse kortstokkene mener politiet var ment...

High Stakes Poker Sesong 7: Episode 9
I episode 9 er et siste gang vi ser denne bestningen ved high stakes poker , fra episode 10 kommer det nye spillere til bordet. Se episode 9 nå

Resultater fra søndagsturneringene hos Stars og Full Tilt
Resultatene fra alle de store søndagsturneringene hos PokerStars og Full Tilt Poke

European Poker Tour San Remo dag 6: Rupert Elder vant
Rupert Elder ble den fjerde britiske spilleren som vant en EPT turnering i sesong 7 av EPT.

Full Tilt snakker om utbetalinger

Torsdag kveld startet en Full Tilt Poker representanten FTPDoug en tråd ved Internet Poker forum TwoPlusTwoforumet og svarte på noen vilkårlige spørsmål fra spillere. Spørsmålet som alle amerikanske spillere lurte på hva når de kunne forvente seg en utbetaling av sine penger. FTPDoug skrev følgene på utbetaling spørsmålet: "Here's the official statement about this question: 'Full Tilt Poker is diligently working on return of US Players funds which is a top priority and will have a further update for US customers by early next week."

Han gjorde også spillerne oppmerksom på utregningen av de amerikanske spillerne sine verdier i innestående FTP poeng, cash-game billetter, turnerings billetter osv, ville ta noe tid og det var flere spørsmål som ble besvart og ikke i tråden ved TwoPlusTwo.
Les Full Tilt Poker sin egen Full Tilt Poker FAQ .

Oppdatering:

I følge en tråd ved TwoPlusTwo forumet, har et Black Card medlem sendt mail til supporten og ble fortalt at Full Tilt Poker kommer med nye oppdateringer i uke 19. I en annen tråd sier han at i en E-post fra Black Card Support ble informert at oppdateringer skulle komme i denne uken.

Det ser ut som at de amerikanske Full Tilt Poker kundene må bare vente og se på oppdateringer fra Full Tilt Poker, som ikke klarer å informere sine spillere med samme informasjon.

Husk å stemme!

Avstemningen på hvem som skal møtes i en WSOP re-match under WSOP i sommer har startet. 2 av 3 matcher er allerede bestemt: Chris Moneymaker vs. Sammy Farha og Johnny Chan vs. Phil Hellmuth. Den tredje matchen vil bli avgjort etter en avstemning blant fans.

  • 1988 WSOP Main Event: Johnny Chan vs. Erik Seidel
  • 2004 WSOP Main Event: Greg Raymer vs. David Williams
  • 2006 WSOP Main Event: Jamie Gold vs. Paul Wasicka
  • 2010 WSOP Main Event: Jonathan Duhamel vs. John Racener

Listen ovenfor viser hvilke matcher man kan stemme på, men det stopper ikke fans ved WSOP Facebook side til å skrive om deres egen anbefaling i kommentarfeltet. Vi liker Matt Decker' sin kommentar: "Online players vs Department of Injustice. Make it a team event".
Avgi din stemme ved
WSOP Facebook side , klikk deg inn og stem i dag og kanskje man kan se den matchen man stemmer på i en 2t
sending hos NBC den 26. Juli.

Rykte børsen: High Stakes Poker Sponsor

Ryktene sier at GSN's High Stakes Poker har sett seg etter en ny sponsor etter tiltalene som kom fredag 15. april (Black Friday) mot de 3 største pokersidene. Vi vet ikke om dette er et rykte, så PokerNews.com venter på svar fra GSN angående dette spørsmålet, og vi kommer tilbake når GSN besvarer PokerNews. Com sin henvendelse.

Seiborg

SrslySirius og DRybes I samarbeid med The Micros har utgitt en sang Seiborg i forrige uke i TwoPlusTwo PokerCast. De slapp en video fra denne sangen forrige fredag.

Trafikk Rapport

Nok en helg er passert etter Black Friday, i følge PokerScout, har Full Tilt Poker og PokerStars beholdt omtrent samme tall som forrige uke, men Cereus nettverket taper fortsatt spiller og trafikk.

I den tredje uken siden Black Friday, har PokerStars sett en økning på 2 % i trafikken, mens Full Tilt Poker har mistet 4 %. Cereus nettverket hadde hele 30 % nedgang i trafikken.
Merge Network er den siden som har klart å utnytte Black Friday, til sin fordel som har hatt en 69 % økning siden helgen før Black Friday og fram til nå. For de europeiske sidene har [PartyPoker hatt en økning på 10 % i samme periode.

Trafikk oversikten kan man lese hos PokerScout.com.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories