Blanca Games: Absolute Poker og UB kvitter seg med proffene

UB pros laid off

Blanca Games har kommet med en uttalelse om skjebnen til Absolute Poker og UB sin proff spillere.

Dette har skjedd:
Nylig opphørte Absolute Poker og UB sine USA forbindelser, og for å kunne fortsette med et levedyktig merkevarenavn og forretninger på tross av rettsutviklingen i USA. Har selskapet vært nødt til å nedskjære noen deler av Absolute Poker og UB sine virksomheter og disse nedskjæringene har vær nødvendig for å kunne jobbe videre med det ikke-amerikanske markedet.

11 USA baserte proffer har blitt sagt opp som følge av “Black Friday”. Joe Sebok, Prahlad Friedman, Eric "Basebaldy" Baldwin, Maria Ho, Brandon Cantu, Tiffany Michelle, Scott Ian, "Hollywood" Dave Stann, Adam "Roothlus" Levy, Bryan Devonshire og Trishelle Cannatella fikk alle sine kontrakter sagt opp.

“These actions are the result of the severe impact of Black Friday on the business, and these efficiency measures have negatively affected not only the financial position of the brands, but also their staff and personnel. Regrettably, the negative effect of Black Friday has extended to the Company’s highest profile group of poker professionals, known as Team UB. Consequently, Blanca’s executive management team today informed its roster of sponsored pros that, in accordance with the provisions of their agreements, their contracts have been terminated. Each of the ten Team UB pros, plus one player representing Absolute Poker, has received personal notification that their sponsorship arrangement with Blanca’s respective online poker room is now invalid."

Oppsigelsene av pokerproffene fra Blanca Games sin arbeidsstyrke i forrige uke var en del av en strategisk omstrukturering av selskapet. Disse nedskjæringene vil hjelpe dere fokus på det ikke-amerikanske markedet.

“This was a difficult task for Blanca’s management, and we are very disappointed that we have been compelled to sever ties with our sponsored pros. Over the years, the Company has been successful in gathering a group of young, extraordinarily talented and brand-appropriate poker professionals who have proudly sported its logos. We are truly saddened that circumstances have dictated this course of action, and we regret that we are no longer in a position to partner with our sponsored pros, or to provide them with a source of income for playing the game that they love. We appreciate their significant time and dedication shared with us, and we thank them for the loyalty and patience they have continued to show us even during the unsettling events of the past few weeks. We respect and admire them for their many accomplishments, both at the poker tables and away from them, and we will always be grateful for their valuable contributions to building the UB and Absolute Poker brands and to creating a rock-solid community at the pair of online poker rooms.”

I følge pressemeldingen er selskapet i fortsatt dialog med “U.S. Attorney's Office” for å inngå en avtale med mulighetene til å tilbakebetale sine amerikanske spillere.

Få med deg pokernyheter fra inn og utland ved vår Facebook og Twitter.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories