2011 WSOP Rookie Roundup: Brendon Rubie

Brendon Rubie

Dersom du har fulgt med poker I den australske regionen, så har du sikkert hørt om Brendon Rubie. Ikke bare er han den beste turneringsspilleren i Australia, han er mest sannsynligvis en spiller som man ikke har hørt heller. Han har akkurat fylt 21 år og kan nå delta i World Series of Poker. I sommer vil det bli hans første WSOP og det spiller ingen rolle hvilke øvelser han spiller, det er heller snakk om hvor mange han deltar i.

Rubie er fra Sydney i Australia og har fokusert sin spilling mest på nettet, under nickene “brendon1717” og "Brendooor," Rubie har vunnet over 1,8 millioner dollar på nettet. Når han ikke sitter ved sin PC, kan man finne han ved de fleste store turneringer i regionen. Rubie sin live turneringsgevinst er på $230.000 så lang i karrieren.

Når man ser på hva han har klart innen nettpoker har Rubbie vunnet mye. Hva er så det største han har vunnet? I mai 2009 vant han Full Tilt Poker’s $1K Monday for $93.000. Han har også vunnet et gull og sølv armbånd ved Full Tilt Online Poker Series og Mini Full Tilt Online Poker Series. Dersom dette ikke var nok har han vunnet Friday Night Fight. 2. plass ved $750.000 Guarantee og flere finalebord. Hos PokerStarser Rubie sin største prestasjon ved Wednesday $1/4 Million som han vant i februar 2011 og $64.800.

Selv med disse imponerende resultater har han til gode å vinne 6 sifferet innen en nett turnering, han har klart det i en live turnering. I mai 2010 vant han Melbourne Poker Championship Main Event for $104.465. Den andre store live gevinsten fikk han ved Asian Pacific Poker Tour Syndey $31.046. Rubie er en av de mange unge som spesialiserer seg i No-Limit turneringer. PÅ spørsmål om hva han blir å spille under WSOP sier Rubie:

It’s looking like a big schedule for me,” when he was asked whether he would be taking on a big schedule during June and July. He said he might not be playing the $5,000 and higher buy-in events, but will be playing everything under the sun lower than that. “And the Main of course.

Med 17 No-Limit øvelser under €5.000 vil kunne gi Rubie mange muligheter til og vimne et WSOP Bracelets. Det er ikke det at Rubie er redd for å ta et lodd eller to i større innkjøps turneringer, men han skjønner at prisen for å spille store turneringer tilrekker seg større spillere som Phil Ivey, Erik Seidel og flere i samme kaliber. I januar spilte han i Aussie Millions $100,000 Challenge hvor innkjøpet var $100.000 og noe som kan få enhver 20 åring til å besvime på summen av innkjøpet.

Ved å komme fra Australia har Rubie vært en av de heldige som enda kan spille på nett, i USA er nå nettspill umulig for han og dermed er det duket for mange dager og timer ved live spilling i løpet av sommeren.
Det å spille live betyr ikke nødvendigvis å grinde turneringer dag ut og dag inn. Det er veldig mange store cashgames i Las Vegas, spesielt ved RIO. Rubie sier selv at han vil prøve å holde seg unna cashgames, men:

I’ll probably avoid cash because it f**** with my head and is hard to constantly be changing gears from tourneys to cash all the time. I’ll just stick to what I feel that I am best at

. Slik vi skjønner det er dette oppskriften på sukess. Ved hans nettside har Rubie en blogg som han hyppig oppdaterer sin pokerspilling og andre ting.

Legg PokerNews til dine favoritter og følg oss på Facebook og Twitter.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories