WSOP 2018

17-årig PokerStars spiller får ikke sin gevinst tilbake

17-årig PokerStars spiller får ikke sin gevinst tilbake 0001

I mars oppstod et av årets største samtaleemner i pokerverden etter PokerStars hadde avholdt sin 5 års jubileumsturnering for Sunday Million. Turneringen hadde neste 60.000 deltagere og en samlet premiepott på $11.825.600, noe som ble et samtaleemne flere dager senere. Men dette kom i skyggen av avsløringen om at spilleren som ble nr 6 "Zeurrr", som hadde vunnet $518.402, etter en avtale om en fordeling av premiepotten på de gjenværende spillerne, viste seg å være 17 år.

Dermed hadde han brutt PokerStars sitte reglement og lovgivning i hans hjemland, Nederland om mindreårige og gambling.

Debatten er blitt diskutert side opp og side ned ved flere pokerforum på nettet om hvorvidt han skulle få beholde sin premie, om premien skulle tilbakeholdes eller fordels blant spillerne på finalebordet osv.

PokerStars har nå annonsert at det blir ingenting av det som nevnes ovenfor, men istedenfor velger siden å konfiskere premien og donerer den til et godt formål. Her har man valgt å donere til organisasjoner verden over som hjelper mindreårige som har ludomani (spilleavhengighet), noe flere brukere ved div forumer har startet diskusjoner på om hvorvidt dette er hån mot gutten eller til hjelp for at slike hendelser ikke vil skje i fremtiden.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories