Ukentlig Party nyheter: Spring Million og satellitt tips

Spring Million

I denne uken ved PartyPoker bloggen kan du lese om en $1 millioners turnering som kommer i mai og tips på hvordan man kvalifiserer seg til denne. Pluss vår eksklusive PartyPoker GRATIS $50 bonus uten innskudd.

$1.000.000 Spring Million er annonsert
Mai måned blir en veldig stor måned hos Party Poker som har annonsert en $1.000.000 garantert turnering. The Spring Million finner sted 1.mai kl 13:30 ET. Innkjøpet er på $600+$40 og en mesterskapsstruktur, denne vil bli en av de største online turneringer i år. Kvalifiseringen har allerede startet med satellitter med et variert innkjøp, som starter med PartyPoker poeng turneringer og $1 daglige rebys turneringer. Og hvorfor ikke starte kvalifiseringen med ……

Den beste bonusen innen online poker
PokerNews har den beste PartyPoker bonus i verden, og du kan dra fordeler enten om du setter inn penger eller starte uten penger.
Bare som en påminnelse så får du $50 helt GRATIS når du registrerer en PartyPoker konto gjennom PokerNews, følg vår guide og bruk bonus koden PN50Free. Du trenger ikke å sette inn 1 krone eller gi fra deg bankinformasjon. Denne bonusen er eksklusiv for PokerNews.

Er du ikke fornøyd med $50 kan du bruke vår bonus kombinert med vår eksklusive reload bonus og få $100 for innskudd på $50 . Ikke bare får du en bonus, men å spille seg til bonusen er mye enklere gjennom PokerNews enn hos vår konkurrenter.
Hvis du har signert med PartyPoker et annet sted vil du måtte gjøre innskudd på $100 for å få en $100 bonus, og deretter spille inn 600 Partypoker poeng. Mens gjennom PokerNews får du same bonusen med halvparten av innskuddet og nesten {B]halvparten av poeng inntjeningen.[/B] Bare følg vår steg for steg guide.

Ukentlig Party nyheter: Spring Million og satellitt tips 101

Hvis du opplever noen problemer med noen av våre kampanjer, vennligst kontakt vår Ticketed Promo Support System.

Hvordan vinne en satellitt med M0NGY
Hvis du vil prøve å kvalifisere deg til Spring Million så har PartyPoker spilleren Scott "M0NGY" O’Reilly gitt oss noen råd på hvordan kan vinne en MTT satellitt hos PartyPokerbloggen. Her er noen av hans beste tips:

Scotty 'M0NGY' O'Reilly
Scotty 'M0NGY' O'Reilly

1. You don’t need all the chips

Firstly you are not there to win it. In a regular MTT it is all about accumulating as many chips as possible as soon as possible to try to win the tournament. In a sat with 6 seats you are only trying to get into the last 6, if you get to that magic last 6 then it doesn’t matter if you have 90% of chips or just one chip, you end up with the same prize. The aim is to get to about 1/6th of the chips in play then to sustain rather than accumulate.

2. Showdowns=Variance

Secondly is survival. It’s not very often you get to the situation where you can just sit around and fold to the gold, which means you are going to have to play hands. Generally the best way to play these multi seat satellites is small ball poker, i.e. just trying to steal the blinds, or by exercising pot control to keep pots small. By not risking too many chips in one hand stops you from accidentally undoing all of the hard work that you have already done.

3. You are not the only one wanting to fold

On the other hand though you aren’t the only one there wanting to fold. Often the chip leader will take a relaxed approach around the bubble, opting to fold even very big pre flop holdings rather than jeopardize their stack.

Les flere av Scott sine tips ved PartyPoker Blog.

Innholdet og store kampanjer blir bare større for hver uke hos PartyPoker, så få din GRATIS $50 med ingen innskuddskrav i dag og ble PokerNews hos PartyPoker.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories