Social Media Madness Freeroll #2 - Ingen innskudd

Social Media Madness Freeroll #2  - Ingen innskudd 0001

Last ned Mansion Poker og delta i fire eksklusive $400 Freerolls og i en liga med $2.000 i premiepotten. Du trenger ikke å sette inn penger for å delta i PokerNews Social Media Madness, og vi har laget en gøyal måte for å tjene ekstra liga poeng. Den neste Freeroll spilles 30. april kl 19:00

Den første $400 Freerollen i PokerNews Social Media Madness League stilte 239 spillere, hvor 20 spillere kom seg inn i pengene. Den store vinneren var "nMODy",som ikke bare fikk med seg $156 uten å ha risikert noen av sine egne penger, de er også på toppen av den ledertavlen.

Det er enda nok av tid til å kjempe i toppen i ledertavlen og vinne penger fra premiepotten på $2.000, samtidig som man spiller i flere $400 Freerolls. Neste turneringen er 30. april 30 kl 19:00 GMT og alt du trenger å gjøre er å ha en vervet PokerNews Mansion Poker konto – Ingen innskudd er påkrevd..

PokerNews Social Media Madness

30. april
2, 7, 9, 14. mai

Vinneren av hver Freeroll vil tjene 50 poeng, 2.plass mottar 49. Poeng. 3.plass 48 poeng osv. Utbetalingen i ligaen med $2.000 i premiepotten blir utbetalt til de topp 40 og 1.plassen vil motta $480.

Sjekk ut PokerNews Social Media Madness League siden for mere informasjon.

Hvis oss dit villeste pokeransikt - Oppdatering

"begedis777" er nr 11 i ligaen og har postet sitt pokeransikt
"begedis777" er nr 11 i ligaen og har postet sitt pokeransikt

Ikke å være sjenerte, alle som viser sitt villeste pokeransikt vil dra en kjempefordel i ligaen. Bare spør "begedis777", den eneste spilleren til nå som har gjort. Han ble nr 170 i den første Freerollen, men ligger på 11.plass i ledertavlen fordi han postet sitt pokeransikt veggen på vår Facebook side. Post ditt bilde av ditt villeste pokeransikt på vår Facebook Wall eller på Twitter ved å bruke #madnessface og vi vil gi deg 40 ekstra poeng, spill i Freerollene med fordelen av ekstra poeng. Bare husk å legge ved ditt ”screen name” fra Mansion Poker i posten din, dette er for å gjenkjenne deg og kunne gi deg de ekstra 40 poengene.

Hvis du opplever noen problemer med noen av våre kampanjer, vennligst kontakt vår Ticketed Promo Support System.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories