Slik spiller du poker på din iPad

iPad Poker

iPad har tatt verden med storm, noe som vi har fått med oss i Norge – spesielt etter lanseringen av iPad2 og som vanlig er etterspørselen større enn leveringene. Den lille enheten er veldig bra til nettsurfing, se nyheter, holde seg oppdatert med sine sosiale nettverk osv. Men en viktig ting mangler.. Poker!

Hvis man ser under Appstore etter apps, som har med poker å gjøre vil man finne klienter til det populære Zynga Poker, som gjør det mulig å spille poker mot sine venner på Facebook om virtuelle penger. Dessverre kan man ikke på nåværende tidspunkt finne klienter til å spille om ekte penger på sin iPad i Appbutikken (grunnet Apple sin politikk vil man neppe finne det i fremtiden). Siden iPad ikke støtter flash er Rush Poker Mobile fra Full Tilt Poker heller ikke en mulighet på iPad. Heldigvis betyr ikke dette at man ikke kan spille poker fra sin iPad. I denne guiden vil vi vise deg hvordan du kan spille på din favoritt side via din iPad.

Denne metoden krever at du har et serverprogram installert på din personlige pc og en klient hentet fra din iPad.

1) Installer Teamviewer
I denne guiden vil vi benytte programmet Teamviewer som er server og klient program. Teamviewer er et verktøy som er gratis ved personlig bruk, som gjør det mulig og binde sammen sin pc og styre den via en klient – denne klienten kan være en annen pc, mobiltelefon eller som i vårt eksempel en iPad
Teamviewer kan enten installeres på en Windows-pc eller en Mac-computer.
Hent "Alt-i-et: Teamviewer full versjonen" fra download siden og installer programmet. I starten av installasjonen kan du enten velge mellom ”Install” eller ”Run” – velg ”Install” for å ha programmet installert permanent. På neste side velges ”personal/none-commercial. Når du har godkjent lisens betingelser vil installasjonen spørre deg om du ønsker å installere programmet på pc`en - velg YES.

Når installasjonen er ferdig vil en ny guide dukke opp, hvor du kan sette din server opp. Her skal du velge et passord. Vi anbefaler på det STERKESTE at du bruker et STERKT passord til din server, da denne kan nåes fra internett. Når du har laget ditt passord kan du velge å sette opp en TeamViewer konto., noe som ikke er nødvendig. Når guiden er ferdig vil et 9 sifferet TeamViewer-ID dukke opp, ta notat av denne ID`en som er din serveradresse til din PC.

Du kan minimere Teamviewer og gå videre til neste steg…

2) Installer Teamviewer på din iPad
Neste steg i guiden består av å hente klienten fra Apples sin App butikk. Dette gjøres ved å finne "Teamviewer HD" og installere den, denne app er gratis.
Når du har åpnet programmet vil du bli møtt av en promt, hvor du legger inn din Teamviewer ID + passord som du har fra før.

Slik spiller du poker på din iPad 101

Deretter oppretter du en forbindelse og hvis alt er satt opp riktig skal din iPad ha forbindelse med din pc og du ser din pc skrivebord og kan navigere rundt, akkurat som om du satt ved din pc og åpne din favoritt poker side og da er det bare å begynne å spille.

Vi anbefaler sterkt at du benytter deg av denne metoden når du er på ditt eget hjemmenettverk og din egen pc i tilfelle du skulle miste forbindelsen mellom iPad og pc under et cash game eller en turnering, slik at du ikke mister de neste hendene.

Ikke funnet din favoritt side enda? Ta en titt i vår onlinepoker seksjon velg blant de beste sidene og bonuser.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories