888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Sin City Series: PN Palooza

Hver uke gir PokerNews dere en ny video fra Sin City Series. Hvis det skjer i Las Vegas og det har noe med poker å gjøre, så passer det til denne video serien. Du kan forvente deg alt fra review på pokersider, intervjuer med poker proffer om deres ”crazy Las Vegas experiences”, til beste tipsene om hvor man kan overleve i Vegas.

Teamet fra NL.PokerNews.com arrangerte en verdsettelse fest for deres lesere nylig, så vi bestemte å ta Sin City serien ut av Vegas denne uken. Siden Gloria Balding er i Europa bestemte hun seg å ta turen til Utrecht, Nederland for å sjekke ut PN Palooza og snakket med noen nedelanske skribenter og spillere.

Husk og følge oss på Twitter og liker oss på Facebook.

Hva synes du?