Pokernyheter - 12.april - Finalebord i NM Fixed Limit

Pokernyheter

Leter du etter toppnyheter fra pokerverden rundt? Da bør du følge med nyhetene hos PokerNews Norge. I de siste dagers nyheter kan du lese om: EPT Berlin vinneren, Viktor Blom vant over Scott Palmer,
Chilipoker med sosial media grensesnitt og Fixed Limit finalebordet under NM.

Gikk du glipp av disse nyhetene:

Idol uke hos Poker After Dark - Uke 4 Episode 21
I forrige episode fikk se at gudfaren selv Doyle Brunson fikk en smekk av Eric “basebaldy” Baldwin og ble utslått på en 6.plass. Annette Obrestad overlevde en all-in mot Tom Dwan og det er 5 spillere igjen i denne $50.000 shoot out turneringen.

NM 2011 – Odd Erlend Jensen vant Pot Limit Omaha
Odd Erlend Jensen vant sin andre NM tittel i poker da han beseiret Henrik Tollefsen i kampen om NM tittelen i Pot Limit Hold`em (PLO) Jensen ble dermed den andre spilleren i NM historien som har vunnet to NM titler. Jensen vant Fixed Limit tilbake...

High Stakes Poker sesong 7: Voulgaris vinner mye
I forrige uke fikk regjerende World Series of Poker Main Event mesteren Jonathan Duhamel en glimrende start ved High Stakes Poker. Han avsluttet episoden med over $100.000 i overskudd etter å ha fått nuts mot Bill Perkins, og traff 3 like på river.

NM 2011 – Fixed Limit finalebord er klart

Fixed Limit var den tredje øvelsen som startet under årets NM i poker i Riga. Med innkjøp på €500 fant 84 spillere veien til filten i går. I dag spiller 6 spillere om tittelen i Fixed Limit.

Finalebord:

 • Thomas Olavsrud – 250.000
 • Raymond Forsland – 211.500
 • Tommy Birkeland – 155.000
 • Morten Klein – 115.000
 • Sondre Barlien – 80.000
 • Johnny Håvik – 36.000

Pengepremier i LATS

 1. 7937 LVL
 2. 5200 LVL
 3. 3696 LVL
 4. 2669 LVL
 5. 1505 LVL
 6. 1484 LVL
 7. 1095 LVL
 8. 1095 - Henrik Tollefsen
 9. 958 - Anders ”Donald” Berg
 10. 958 - Tor Arne Fenes

Arrangøren donkr.com har lagt ut en Live Stream under hele NM hos Ustream

Chilipoker lanserer "chiliconnect"

Chilipoker har nylig lansert “chiliconnect” som er et sosial media grensesnitt som lar spillerne dele deres resultater på deres favoritt sosiale nettverk. Ikke bare kan du skryte av en enorm pott du har vunnet, men du kan også kjøre noen side veddemål (side bets) med dine venner som et cahg lag eller ”last longer bet”. Chilipoker er den første online siden som har lagt til dette grensesnittet sitt i sin pokerklient. I følge Chilipoker er dette det største siden RushPoker hos Full Tilt Poker, vi ser ikke bort ifra at slike grensesnitt kommer i fremtiden hos andre pokersider etter hvert.

Isildur1 utlignet mot Scott Palmer i SuperStars Showdown

Etter at Scott Palmer van t den første matchen mot Viktor ”Isildur1” Blom, utlignet Blom med å vinne den andre kampen mot Scott Palmer på søndag. Palmer hadde en ledelse på $5.425, men måtte se at Blom vant $66.607 fra sin spillerkonto hos PokerStars.

For en fullstendig rapport om den siste kampen mellom Viktor Blom og Scott Palmer leser du hos PokerStarsBlog.

Online kvalifisert spiller vant EPT Berlin

Den 22 år gamle kamadieren Ben "NeverScaredB" Wilinofsky vant EPT Berlin etter at han kvalifiserte seg gjennom en satellitt hos PokerStars og stiller seg i rekken av spillere som har vunnet både satellitten og turneringen.

Wilinofsky ledet 70/30 med chips mot Max Heinzelmann fra Tyskland før heads up kampen om €825.000 og EPT pokalen startet. I den siste handen bydde Heinzelmann floppen {8-Spades}{5-Clubs}{3-Diamonds} 225.000 og Wilinofsky høynet til 500.000 før Heinzelmann satte sine siste chips i midten. Wilionasky gikk i tenkeboksen 1 minutt før han gjorde synet.

Wilinofsky: {7-Hearts}{6-Diamonds}
Heinzelmann: {9-Hearts}{8-Hearts}

Wilinofsky fikk straight på turn kortet {9-Spades}, mens Heinzelmann fikk to par og mulighet for fult hus på river, men {j-Hearts} på river sikret Wilinofsky sin aller første pengepremie i en live turnering og seier. EPT fortsetter i San Remo om ikke lenge og det er fortsatt muligheter til å kvalifisere seg dit gjennom PokerStars.

I vår live rapportering fra EPT Berlin kan du lese alt om den siste handen og hele turneringen fra dag 1.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories