WSOP 2018

PokerNews med de beste PartyPoker bonuser

PartyPoker bonus

Når du registrer deg hos PartyPoker gjennom PokerNews og du vil ikke bare få en $50 gratis bankroll, kombiner du denne med et innskudd på $50 får du en kombinert bonus på til sammen $100 som spilles gjennom dobbelt så raskt enn andre bonuser hos PartyPoker.

Våre trofaste lesere av PokerNews har i en lang periode lagt merke til at vi er de beste på velkomstbonuser inne poker. Og Vår GRATIS $50, ingen innskuddskrav har lenge vært god butikk for mange av våre lesere.

Den beste bonusen innen online poker.

Vi vil gi deg en påminnelse på hvordan du får tilgang til GRATIS $50 inn på din nye PartyPoker konto som du må. registrere gjennom PokerNews , følg vår guide og bruk bonus koden NO50FREE. Du trenger ikke og sette inn fem øre eller gi fra deg noen bank opplysninger om deg. Denne bonusen er eksklusiv for PokerNews, som du ikke finner noen annet sted.

Men vil du ha en enda større bonus, benytter du deg av vår GRATIS $50 bonus kombinert med vår eksklusive reload bonus og få totalt $100 med et innskudd på $50, Ikke bare dette, men utbetalingskravene er enda enklere gjennom PokerNews enn hos noen andre sider.

Vil du sete inn penger? Vår innskudds bonus er bedre


Registrer din aller første konto hos PartyPoker gjennom PokerNews og følg instruksjonene, du kan motta $100 ved innskudd på $50 og 350 Party poeng er alt som trenges å spille seg til, istedenfor innskudd på $100 og 600 Party Poeng, slik som våre konkurrenter gjør.

Til sammen kan du motta $100 i bonus for 350 PartyPoker poeng, istedenfor
$100 i innskudd og 600 PartyPoker poeng.

Dette betyr at gjennom PokerNews trenger du kun 2 x PartyPoker poeng, mens hos våres nærmeste konkurrent er det hele 8x PartyPoker poeng. Dette er et bevis på at PokerNews har de beste PartyPoker bonuser på nettet.

Bare husk – IKKE GJØR INNSKUDD før du har mottatt dine første $25 på din Party konto. Ellers så vil du IKKE kunne bruke begge bonusene.

Tilslutt og på toppen av disse gode verdiene, har PokerNews og PartyPoker et unikt samarbeid som har gitt våre medlemmer noen av de beste pokerfreeroll turneringer og rake race innen online poker. Vi har sendt spillere til WSOP og til poker games som er blitt vist på tv, og selvfølgelig mange tusenvis dollar i pokerfreeroll turneringer du ikke finner noen andre steder på nett. Kort versjonen, det lønner seg og registrere en PartyPoker konto gjennom PokerNews.

Oversikt over Innskuddsmuligheter hos PartyPoker:
PokerNews anbefalerNeteller, UKASH og Paysafe som betalingsløsninger hos PartyPoker siden Norske Visa/MasterCard ikke lenger kan brukes ved poker sider.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories