WSOP 2018

Poker After Dark S07 Ep24 Directors Cut

Tom Dwan vant over Eric “basebaldy” Baldwin i episode 23 og vant hele premiepotten på $300.000.

I Directors Cut episoden (nr 24) blir spillerne intervjuet om sin deltagelse og gir kommentarer til turneringen, du møter blant andre Full Tilt Poker proffen Annette Obrestad som forteller om sin opplevelse av turneringen med $50.000 i innkjøp.

I neste uke av Poker After Dark uke 5 er det PLO - Pot Limit Omaha som blir spilt for første gang på 4 sesonger i Poker After Dark. Lineup består av Brandon Adams, Patrik Antonius, Phil Ivey, Tom "durrr" Dwan, Brian Hastings, Phil "OMGClayAiken" Galfond. Så her er duket for mye action og mange all in situasjoner.

I vår Poker After Dark seksjon ser du alle episodene som er utgitt av sesong 7.

Vil du spille mot deltagerne i Poker After Dark nettet? - Du finner dem hos Full Tilt Poker bruk vår bonuskode NOPKRNEWS ved registrering av din Full Tilt Poker konto gjennom PokerNews[ - 100 % opp til $600 i innskuddsbonus

Hva synes du?

More Stories

Other Stories