888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Poker After Dark S07 Ep24 Directors Cut

Tom Dwan vant over Eric “basebaldy” Baldwin i episode 23 og vant hele premiepotten på $300.000.

I Directors Cut episoden (nr 24) blir spillerne intervjuet om sin deltagelse og gir kommentarer til turneringen, du møter blant andre Full Tilt Poker proffen Annette Obrestad som forteller om sin opplevelse av turneringen med $50.000 i innkjøp.

I neste uke av Poker After Dark uke 5 er det PLO - Pot Limit Omaha som blir spilt for første gang på 4 sesonger i Poker After Dark. Lineup består av Brandon Adams, Patrik Antonius, Phil Ivey, Tom "durrr" Dwan, Brian Hastings, Phil "OMGClayAiken" Galfond. Så her er duket for mye action og mange all in situasjoner.

I vår Poker After Dark seksjon ser du alle episodene som er utgitt av sesong 7.

Vil du spille mot deltagerne i Poker After Dark nettet? - Du finner dem hos Full Tilt Poker bruk vår bonuskode NOPKRNEWS ved registrering av din Full Tilt Poker konto gjennom PokerNews[ - 100 % opp til $600 i innskuddsbonus

Relaterte spillere

Hva synes du?