Poker After Dark: Pot Limit Omaha - uke 5 - episode 25

TV-showet Poker After Dark har ikke hatt Pot Limit Omaha på programmet de siste 4 sesonger. Nå i programmets 7. sesong har produsentene valgt å gjenoppta det ellers så uhyre populære hold’em spillet, noe som har skapt store forventninger blant seerne til Poker After Dark.

Nå er den første episoden (25) av årets Pot Limit Cash game fra Poker After Dark ute, med en lineup som bør gi flere interessante hender og situasjoner. Lineup består av Brandon Adams, Patrik Antonius, Phil Ivey, Tom "durrr" Dwan, Brian Hastings, Phil "OMGClayAiken" Galfond

Det blir spilt Pot Limit Omaha med $100.000 i innkjøp, med blinde på $300/$600.

Vil du spille mot deltagerne i Poker After Dark nettet? - Du finner dem hos Full Tilt Poker bruk vår bonuskode NOPKRNEWS ved registrering av din Full Tilt Poker konto gjennom PokerNews[ - 100 % opp til $600 i innskuddsbonus

Hva synes du?

More Stories

Other Stories