888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Poker After Dark: Pot Limit Omaha - uke 5 - episode 25

TV-showet Poker After Dark har ikke hatt Pot Limit Omaha på programmet de siste 4 sesonger. Nå i programmets 7. sesong har produsentene valgt å gjenoppta det ellers så uhyre populære hold’em spillet, noe som har skapt store forventninger blant seerne til Poker After Dark.

Nå er den første episoden (25) av årets Pot Limit Cash game fra Poker After Dark ute, med en lineup som bør gi flere interessante hender og situasjoner. Lineup består av Brandon Adams, Patrik Antonius, Phil Ivey, Tom "durrr" Dwan, Brian Hastings, Phil "OMGClayAiken" Galfond

Det blir spilt Pot Limit Omaha med $100.000 i innkjøp, med blinde på $300/$600.

Vil du spille mot deltagerne i Poker After Dark nettet? - Du finner dem hos Full Tilt Poker bruk vår bonuskode NOPKRNEWS ved registrering av din Full Tilt Poker konto gjennom PokerNews[ - 100 % opp til $600 i innskuddsbonus

More Stories

Relaterte spillere

Hva synes du?