Point Race til Brasil fra PokerNews og Rox Poker

Point Race til Brasil fra PokerNews og Rox Poker 0001

Last ned Rox Poker og vinn ditt sete til en Brazilian Series of Poker turnering etter eget ønske. Den endelige vinneren vil motta en $4.000 pakke, og de neste 6 spillere vil kjempe om ny pakke i en 1 9 mannsturnering og alle andre deltagere får muligheten til å delta i en freeroll for å kjempe om en tredje BSOP pakke. Dette Point Race finner sted fra 20.april til 4.mai og er eksklusivt for spillere som blir med Rox Poker gjennom PokerNews.

Rox Poker ble med i PokerNews sin store samling av våre pokerpartnere denne uken, og hvor vi lanserte Rox Poker med PokerNews sitt Rox Race til Brasil. Brasil er en av dem beste party land i verden og har etablert seg nå som en verdig poker destinasjon. BSOP – Brazilian Series of Poker lover å være en av de enkleste og ha de beste turneringer innen poker og vi gir deg hele 3 muligheter til å delta der, hvor du selv velger hvilken du vil spille i.

Besøk Rox Poker

Info om BSOP

Med hele 8 turneringer i løpet av 2011 som blir avholdt på 5 forskjellige lokasjoner i Brasil, er Brazilan Series of Poker inne i sin sjette sesong. Turneringene blir filmet for TV og blir vist ukentlig i Brasil på ESPN. Det er 6 turneringer igjen å spille i årets serie:

Spill om $500 000 under BSOP i Brasil
Spill om $500 000 under BSOP i Brasil

Spill for $500.000 + premier.

Event #3 - 28 apr til 04. mai: Balneário Camboriú/SC
Event #4 - 02 juni til 06 juni: Rio Quente/GO - Rio Quente Resorts
Event #5 - 04 aug til 08 aug: São Paulo/SP
Event #6 - 15 sep til 19 Sep: TBA
Event #7 - 20 okt til 24 okt: Curitiba/PR
Event #8 - 01 des til 05 des: São Paulo

PokerNews Rox Race til Brasil

Finner sted mellom 20. april til 4. mai, PokerNews sine spillere kan spille i dette eksklusive Point Racet med hvor det skal kjempes om 3 pakker. Den endelige vinneren av Point Racet vinner en pakke til en verdi av $4.000 til BSOP, som inkluderer penger til reisen ($1.750), hotell og innkjøp ($2.000). 2.til 7.plass vil spille i en 1 bords turnering den 7.mai kl 21:00 GMT hvor vinneren vil vinne samme premie som vinneren av Point Racet.

Alle nye Rox Poker spillere gjennom PokerNews som deltar i Point Racet og raker for minst $1 vil få tilgang til en stor freeroll hos Rox Poker hvor en ny pakke vil bli gitt bort til vinneren. Alt du trenger for å delta i denne serien er og laste ned Rox Poker via PokerNews og registrere en ny konto. Gjør ditt første innskudd med bonus koden PNEWSNO og ta del i en 110 % opp til $600 ved ditt første innskudd. $5 blir utbetalt for hvert 83.33 FPPs (frequent player points). 1 FPP er ca $1 i rake ($0,06 for hvert FPP).

Dette kan bli det letteste Point Race du vil kunne finne nå, siden det er et helt nytt pokerrom som lanseres hos PokerNews og konkurransen er langt lavere enn ved andre Point Race. Du vil også dra fordelen økonomisk uansett hvor du ender opp i Point Racet, fordi vi har en 110 % opp til $600 bonus og et lukrativt Gold loyalty program.

Hvis du opplever noen problemer med vår kampanjer, vennligst ta kontakt med vårt Ticketed Promo Support System.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories