Partynyheter: Gladiator er tilbake + Spring Million Freeroll

Gladiator

Det har aldri vært en bedre tid til å bli med PartyPoker enn det er nå, vi har grunnene til dette i vår utgave av PartyPoker ukentlige nyheter:

The Gladiator vender tilbake

I hele mai måned er det klart for Gladiator, en månedslang poengutfordring, hvor man ikke bare kan tjene seg mye penger, det har også muligheter til å vinne en pakke til World Series of Poker Main Event.
Jo flere poeng man tjener, desto større blir premien. Det er opp til $4 000 i penger som kan vinnes og alle som vinner vil også få et sete i en $25 000 stor freeroll, som gir ekstra muligheter til å vinne mer penger.
Ikke glem og opt-infor å spille i Gladiator.

Partynyheter: Gladiator er tilbake + Spring Million Freeroll 101

Raskere vei til Palladium VIP

Har du vært eller er en storspiller ved en annen pokerside og vil over til PartyPoker? Send bevis på at du er eller har vært en VIP spiller til vip@palladiumlounge.com og tjen 1 000 poeng innen 15 dager for å oppgradere din VIP status.

Spring Million Facebook Giveaway

Med start den 28.april vil Facebook tilhengere kjempe om 1 av 10 billetter til en verdi av $600+$40. Facebook Spring Million Freeroll vil starte kl 20:00 CET 28.april, og den eneste måten til å få passordet er å ”like” PartyPoker sin Facebook Fan side samme dag som turneringen.

Partynyheter: Gladiator er tilbake + Spring Million Freeroll 102

Den beste bonusen innen online poker
PokerNews har den beste PartyPoker bonus i verden, og du kan dra fordeler enten om du setter inn penger eller starte uten penger.
Bare som en påminnelse så får du $50 helt GRATIS når du registrerer en PartyPoker konto gjennom PokerNews, følg vår guide og bruk bonus koden PN50Free. Du trenger ikke å sette inn 1 krone eller gi fra deg bankinformasjon. Denne bonusen er eksklusiv for PokerNews.

Er du ikke fornøyd med $50 kan du bruke vår bonus kombinert med vår eksklusive reload bonus og få $100 for innskudd på $50 . Ikke bare får du en bonus, men å spille seg til bonusen er mye enklere gjennom PokerNews enn hos vår konkurrenter.
Hvis du har signert med PartyPoker et annet sted vil du måtte gjøre innskudd på $100 for å få en $100 bonus, og deretter spille inn 600 Partypoker poeng. Mens gjennom PokerNews får du same bonusen med halvparten av innskuddet og nesten {B]halvparten av poeng inntjeningen.[/B] Bare følg vår steg for steg guide. {id:3526}

Hvis du opplever noen problemer med noen av våre kampanjer, vennligst kontakt vår Ticketed Promo Support System.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories