NM 2011 – Northug mot Aylar ved dag 1B

NM 2011 – Northug mot Aylar ved dag 1B 0001

Her hilser NM generalen Frode Fagerli på Petter Northug Jr. og den tidligere Man United spilleren Ronny Johnsen.
Bilde: www.donkr.com

Den tidligere glamour modellen og ”skal vi danse” deltager Aylar Lie ligger foran Petter Northug etter dag 1B under norgesmesterskapet i Riga, i følge en chip count fra nettstedet www.donkr.com .

Norgesmesterskapet har i det siste døgnet fått mye mediaomtale da mange kjente personer som blant andre Ayalar Lie, Ronny Jonsen, Morten Ravn, Bengt Skammelsrud og Petter Northug Jr. deltar i norgesmesterskapet i poker.

Ny rekord for i antall deltagere under NM 2011
Til sammen hadde 841 spillere funnet veien til henholdsvis dag 1A og dag 1B, hvor 444 spillere er klare for dag 2 av main event som starter 12:00 norsk tid.

Heads up turneringen – Kvartfinaler og semifinaler
Torsdag ble de 4 kvartfinalene spilt og en av favorittene til å vinne øvelsen Øyvind Larsen (NM vinner fra 2009) vant over Jarle Aasen i sin kvartfinale kamp, semifinale som han møter Anders Arntzen som slo sin motstander Eirik Næss i sin kvartfinale kamp. Semifinalen mellom Øyvind Larsen – Anders Arntzen ble utsatt til i dag kl 11:00 grunnet main event deltagelse for Andres Arntzen.

Det kan bli en ren duell mellom de to spillerne fra Bodø i finalen, da Jørgen Lund er klar for finalen etter å ha vunnet sine kamper mot Tor Anton Wello og Andres Mell, Øyvind Larsen spiller sin semifinale senere i dag.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories