Kvalifiseringen har startet til vår $20.000 freeroll hos Full Tilt

Kvalifiseringen har startet til vår $20.000 freeroll hos Full Tilt 0001

Last ned Full Tilt Poker gjennom PokerNews og tjen 200 FTPs i april for å spille i en $20.000 freeroll den 1.mai kl 21: 00 GMT.

Pokernews Skills Challenge leauge er over og de som endte inne på topp 200 listen har allerede vunnet deres sete i $20.000 Championship finale freerollen. Hvis du gikk glipp av en topp 200 plassering, eller ikke har hatt mulighet til å spille i en av våre ligaturneringer, så har du enda muligheten til å delta i $20.000 freerollen 1.mai. Det er fordi at alle med en Full Tilt Poker spillekonto gjennom PokerNews trenger kun å spille inn 200 FTPs for å spille.

$20.000 freerollen vil sannsynligvis ha et av de laveste antall deltagere med og en av de største premiepotter du vil finne med tanke på innkjøpet. Hvis du har spilt en eller flere i ligaen eller ikke. Så trenger du kun å spille inn 200 FTPs i april, noe som tilsvarer $20 i rake og noe som er et veldig lavt kvalifiseringskrav.

Husk å bruke bonuskoden ”NOPKRNEWS” for å kunne spille deg til vår 100 % opp til $600 i innskuddsbonus og delta i Full Tilt Poker sin $100.000 innskuddsturnering.

Hvis du opplever noen problemer ved noen av våre kampanjer, vennligst kontakt vår Ticketed Promo Support System.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories