888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Kvalifiseing til $20k freerollen hos Full Tilt har startet

FTP

Last ned Full Tilt Poker gjennom PokerNews og tjen 200 FTPs i april og spill i en $20.000 freeroll den 1.mai kl 16:00 EDT.

PokerNews Skills Challenge League er ferdig spilt, og topp 200 spillerne har alle vunnet deres sete i $20.000 Championship Final Freeroll. Hvis du ikke er blant topp 200, eller du ikke har spilt i en av våre turneringer kan du enda spille i $20.000 freerollen den 1.mai. Det skyldes at alle som gjennom PokerNews har en Full Tilt Poker konto og tjener 200 Full Tilt poeng i april kan også delta.

Det kommer til å bli et veldig lavt antall spillere med, men med en veldig stor premiepott, uansett om du spilte i ligaen eller ikke. Hvis du har spilt i vår liga turneringer i april, så vil du ha inntjent deg Full Tilt Poker poeng. Ved en inntjening på 200 FTPs er det samme som $20 i rake, som igjen er veldig lavt kvalifiseringskrav med tanke på størrelsen av premiepotten I denne freerollen.

Kvalifiseing til k freerollen hos Full Tilt har startet 101

Husk å benytte deg av bonus koden "NOPKRNEWS" til å sikre deg rettigheten for denne serien og andre kampanjer fra Full Tilt Poker hos PokerNews. Og selvfølgelig for å få vår 100 % opp til $600 i innskuddsbonus og setet til en $100.000 $100,000 First Depositors Freeroll.

Hvis du opplever noen problemer ved noen av våre kampanjer, vennligst kontakt vår Ticketed Promo Support System.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories