Jennnifer Harmen: All-in med bare et drag i cash game

Jennifer Harme

Team Full Tilt`s http://no.pokernews.com/poker-spillere/jennifer-harman/ analyserer en hand hvor hun var short-stacked med et stort drag i no-limit http://no.pokernews.com/poker-ordliste/no-limit.htm - Hold’em - http://no.pokernews.com/poker-ordliste/holdem.htm.

Jeg vil ta en nærer titt på en hand jeg spilte i Poker After Dark. Blinde er $600/$1.200 og jeg hadde rundt $15.000. Jeg spilte med Scotty Nguyen, Ken (online kvalifisert spiller), Daniel Negreanu og Phil Hellmuth.

Daniel limpet fra knappen. Phil tar på seg brillene og velget og limpe inn også. Jeg hadde {K-Clubs} {10-Clubs} og trodde at verken Daniel eller Phil hadde en sterk hand, siden de valgte og limpe inn i potten, og jeg trodde ikke Phil ville sette en felle med hvilken som helst hand i den posisjon han satt i. Jeg tenkte på å høyne, og Scott sa: ”Punish the limpers,” og jeg mistet litt av konsentrasjonen og bare checker. Det hadde ikke blitt en god høyning uansett siden jeg hadde lite chips igjen.

Floppen {A-Clubs}{J-Clubs}{6-Hearts} og Phil startet med et bud på $2.000, så jeg måtte bestemme meg for hva jeg skulle gjøre. Jeg følte at siden jeg har lite chips bør jeg sette alt på. Jeg tror ikke jeg bare kan syne her med et så stort drag (Royal Flush og topp flush) og jeg er ikke den største favoritten i handen. Hvis han hadde 3 esser, ville jeg ha 30 prosent til å vinne potten; hvis han hadde ess-dame er det 50/50, og hadde han knekt eller en 6 så ville jeg være favoritt mot alle knekter og seksere.

Du kan kalle det en semi-bløff, men hvis jeg gikk all-in her og fikk et syn, er jeg enten favoritt eller dårligst. Så jeg valgte å gå all-in her siden det var min mulighet til å doble meg opp her. Phil kunne fortsatt legge ned sin hand – så jeg hadde muligheten til hente inn noen verdifulle chips. Det viste seg at Phil hadde ett par her, men siden det bare var en sekser bestemte han seg for å kaste handen. Jeg plukket opp potten uten å måte riske alle mine chips.

Forbedre din poker hos Full Tilt Poker og følg oss på Twitter og Facebook.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories