WSOP 2018

Idol uke hos Poker After Dark - Uke 4 Episode 21

I forrige episode fikk se at gudfaren selv Doyle Brunson fikk en smekk av Eric “basebaldy” Baldwin og ble utslått på en 6.plass. Annette Obrestad overlevde en all-in mot Tom Dwan og det er 5 spillere igjen i denne $50.000 shoot out turneringen.

Chips count før episode 21

Navn Chips Count
Eric “basebaldy” Baldwin87.000
Andrew “LuckyChewy” Lichtenberger70.000
Melanie “Callisto 5″ Weisner57.000
Annette Obrestad44.000
Tom ”durrrr” Dwan42.000
Doyle Brunson6.plass

I årets sesong av Poker After Dark blir det vist en rekke med forskjellige spillerformer - fra No Limit Hold`em Cash Game til SNGs og i neste uke skal det spilles Pot Limit Omaha.

I denne uken (uke 4) er det en $50.000 turneringen hvor Full Tilt Poker proffen Annette Obrestad fikk hun måle krefter mot krefter mot resten av pokerens "Younguns"kalt “Idol” hvor Doyle Brunson spiller mot 5 unge proffer, Eric “basebaldy” Baldwin, Annette “Annette_15” Obrestad, Andrew “LuckyChewy” Lichtenberger, Melanie “Callisto 5″ Weisner, og Tom ”durrrr” Dwan.

Se Poker After Dark S07 Ep21:

Vil du spille mot "The Young Guns of poker" på nettet? - Du finner dem hos Full Tilt Poker bruk vår bonuskode NOPKRNEWS ved registrering av din Full Tilt Poker konto gjennom PokerNews[ - 100 % opp til $600 i innskuddsbonus

Hva synes du?

More Stories

Other Stories