WSOP 2018

High Stakes Poker Sesong 7: Jonathan Duhamel er med

High Stakes Poker Sesong 7: Jonathan Duhamel er med 0001

I den første episoden av High Stakes Poker sesong 7, vant amatøren Phil Ruffin $300.000, mens en annen amatør Bill Klein tapte over $400.000. I denne ukens episode er det byttet ut hele 7 spillere med World Series of Poker Main Event mester og PokerStars spilleren Jonathan Duhamel, the "Unibomber" Phil Laak og en av de beste unge spillere i verden Jason Mercier.

SPOILER ALERT:

Hvis du venter på videoen av episode 6, vennligst ikke les videre.

Deltagere i episode 6

SeteSpiller
Sete 1Haralabos Voulgaris
Sete 2Phil Laak
Sete 3“Silent” Mike Baxter
Sete 4Jonathan Duhamel
Sete 5Jason Mercier
Sete 6Julian Movsesian
Sete 7Bill Perkins
Sete 8Barry Greenstein

(NB: Alle de åtte spillerne startet med $200,000, (unntatt Bill Perkins som kjøpte seg inn for $215.00).

It’s a Trap!:
Bill Perkins høynet til $2.800 med {j-Diamonds}{9-Spades}, Haralabos Voulgaris synte med {k-Clubs}{k-Spades}, og Jonathan Duhamel synte fra lille blind {5-Spades}{4-Spades}. Floppen viste {j-Hearts}{10-Diamonds}{2-Hearts}, og Duhamel checker. Perkins gjør et “continuation-bet” til $5.500, Voulgaris syner og Duhamel kastet seg. Turn ble {10-Clubs}, og Perkins høynet til $12.800. Voulgaris synte igjen. River kortet {6-Spades} endret ingenting og Perkins kastet ut et bud på $15.000, hvor Voulgaris synte.
Perkins: “You got me,”og ristet på hodet. Voulgaris viser opp sitt kongepar og en litt ergerlig Perkins kastet handen sin.

When I Had You to Myself:
“Silent” Mike Baxter
åpnet med et bud på $2.500 med {j-Hearts}{2-Hearts}, Jonathan Duhamel synte med {a-Spades}{q-Diamonds}, Julian Movsesian synte med par i 4 fra knappen, og Bill Perkins ble med på festen med {j-Spades}{9-Diamonds} fra lille blind. Giveren viste {5-Hearts}{j-Diamonds}{5-Spades}I flopp, hvor både Perkins og Baxter fikk jacks and fives. Perkins checked og Baxter fortsatte med et bud på $7.000. Duhamel kastet handen sin og Movsesian synte, hvor så Perkins check-høynet til $27.000. Baxter synte etter en stund og Movsesian kom seg unna ved å kaste sin hand.
Turn kortet var {6-Clubs} og Perkins annonserte: “Thirty-thousand.”

Baxter kastet raskt sin hand som var den nest beste og Perkins tok ned potten. Forretningsmannen fra Texas tilbød seg å vise et kort for $5.000, men ingen tok det tilbudet seriøst.

Mercier Turns Two-Pair:
Julian Movsesian høynet til $3.800 fra under the gun med {a-Clubs}{7-Clubs}. Mike Baxter synte fra knappen med {q-Diamonds}{9-Diamonds}, og Jason Mercier forsvarte sin store blind med {k-Diamonds}{10-Hearts}. Floppen viste {a-Hearts}{4-Diamonds}{10-Spades}, Mercier checket, og Movsesian bød ut $8.500. Baxter kastet seg og Mercier synte, noe som var en avgjørelse fordi {k-Spades} kom på turn. Mercier checker igjen, denne gangen med den beste handen, uten å nøle bød Movsesian $15.000 i potten og Mercier synte.

River kortet var {6-Spades} og Mercier checker for tredje gang. Movsesian fyrte av $20.000, og Mercier slo nesten han med å få chipsene I potten med sitt syn. Movsesian viste med en gang at han var slått og overraskende kastet han sitt par i esse og Mercier viste opp sine to par.

High Stakes Legends: I denne uken av High Stakes Legends er det Thomas Austin Preston Jr., bedre kjent som Amarillo Slim. In the 1970’s, Slim ble en av verdens meste kjente pokerspillere som blant annet var gjest ved både The Johnny Carson Show og 60 Minutes. Slim vatn 4 WSOP gold bracelets, er uten tvil en av de mest beste spillere gjennom tidene.

Slik vinner man $9.000.000:
Bill Perkins straddlet til $1.600, hvor det ble kast frem til Jonathan Duhamel på knappen som høynet til $4.200 med {q-Spades}{5-Spades}. Julian Movsesian
synte fra store blind med {a-Diamonds}{k-Hearts}, og Perkins gav opp sin straddling. Floppen viste {5-Clubs}{8-Spades}{6-Hearts}, og Movsesian check-synte $5.500 et bud fra Duhamel med kun ess høy. Movsesian traff par i ess på turn {a-Clubs} men valgte og checker og Duhamel fikk seg en gratis river. Dette skulle vise seg å være et dårlig valg for Movsesian da {5-Diamonds} kom på river og Duhamel fikk 3 like. Movsesian bød ut $10.000 og den regjerende WSOP mester høynet til $32.300, Movsesian synte og la ned handen sin da Duhamel annonserte sine 3 like i fem.

Phil Laak: “That’s how they win $9 million, kids”.

Double Straddle OMG: Phil Laak straddlet til $1.600 og “Silent” Mike Baxter dobbel straddlet til $3.200. (OMG) to. Det ble kast fram til Haralabos Voulgaris, som høynet straddlingen til $8,500 fra store blind, og Baxter forsvarte sin dobbel straddel med {q-Diamonds}{4-Spades}. Floppen viste {a-Diamonds}{a-Hearts}{3-Hearts}, og Voulgaris bød ut $8.500. Baxter synte. Turn {5-Hearts}, og Voulgaris roet ned spillet og checker til Baxter søm bød $20.000. Voulgaris la ned den beste handen og Baxter kunne ta ned potten med en herlig bløff.

Duhamel Turns Nuts:
Bill Perkins straddlet til $1.600, og “Silent” Mike Baxter fortsatte med å være aktiv i pottene og åpnet til $4.500 med {4-Spades}{4-Hearts}. Jonathan Duhamel synte fra knappen med {a-Clubs}{5-Clubs}, og Julian Movsesian forsvarte sin store blind med {9-Diamonds}{7-Spades}. Perkins kastet sin hand {k-Hearts}{2-Spades} etter å ha straddlet og floppen kom {4-Clubs}{q-Clubs}{7-Hearts}. Movsesian checker, Baxter gjorde et continuation-bet til $11.000, og Duhamel synte. Movsesian kastet handen sin og {j-Clubs} på turn gav Duhamel nut flush. Baxter checker og Duhamel bydde $17.600 og Baxter synte. River kortet ble {3-Diamonds}, og Baxter checker igjen. Duhamel bydde igjen etter en check og denne gangen til $33.500 og Baxter gjorde et uheldig syn for han.

Baxter fortalte til HSP vertinnen Kara Scott: “I wanted to show people that I will call so I don’t get bullied,” “I had a pretty good feeling I was beat there.”

Antall chips
Her er chip counts mot slutten av episoden:

SeteSpillerAntall chipsVInn/Tap
Sete 1Haralabos Voulgaris$228.500+$28.500
Sete 2Phil Laak$221.400+$4.400
Sete 3“Silent” Mike Baxter$108.300-$91.700
Sete 4Jonathan Duhamel$310.300+$110.300
Sete 5Jason Mercier$245.600+$45.600
Sete 6Julian Movsesian$96.700-$103.300
Sete 7Bill Perkins$221.400+$6.400
Sete 8Barry Greenstein$198.700-$1.300

Flush Over Flush on Final Hand:
I episodens siste hand høynet Jason Mercier til $2,300 med {j-Clubs}{10-Spades}, og ble synt av Bill Perkins med ({7-Clubs}{3-Clubs}), Phil Laak ({a-Diamonds}{2-Diamonds}), “Silent” Mike Baxter ({a-Spades}{5-Spades}), og Jonathan Duhamel ({j-Spades}{4-Spades}). Giveren kom med {q-Spades}{k-Spades}{7-Diamonds} floppen og gav både Baxter og Duhamel et flush drag hver, som de begge checker fram til Mercier som fortsatte med et bud på $5.400. Perkins og Laak kastet sine hender mens Baxter og Duhamel synte budet. Med {2-Hearts} på turn var det ingen hjelp hos noen som alle checker. River kortet ble en ny 2`er, men {2-Spades} gav ”yahtzee” for Baxter fyrte av et bud på $22.000. Duhamel synte med en lavere flush, Mercier kastet seg og Baxter viste opp nut flushen sin.

Ikke glem å følge oss på Twitter og liker oss på Facebook.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories